Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Periodistes i agents de viatges belgues visiten Salou

Aquest famtrip s'emmarca dins d'una sèrie d'iniciatives destinades a posicionar Salou com a destinació turística de referència, ressaltant la seva diversitat i potencial com a capital de la Costa Daurada

divendres 13 octubre 2023

 

 L'alcalde de Salou i president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Granados, ha rebut un grup format per 21 professionals entre agents de viatges i periodistes especialitzats de Bèlgica que s'havien desplaçat a Salou per conèixer el potencial i l'atractiu del municipi com a destinació turística. 

En un acte de benvinguda, Pere Granados va destacar l'hospitalitat i acollida del municipi, afirmant que "Salou és casa seva". A més, va voler remarcar els nombrosos atractius turístics i l'oferta diversificada i de qualitat, animant als assistents a "descobrir i viure les múltiples experiències que Salou ofereix".

Aquesta visita - famtrip - s'emmarca dins d'una sèrie d'iniciatives destinades a posicionar Salou com a destinació turística de referència, ressaltant la seva diversitat i potencial com a capital de la Costa Daurada.

Galeria d'imatges

granados_periodistes.jpg

Document Actions