Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Periodistes polonesos coneixen l’oferta turística de la Costa Daurada

Els mitjans de comunicació visiten des d'ahir la Costa Daurada per tal de descobrir de primera mà la destinació i donar-la a conèixer al seu país

dijous 10 maig 2012

Ahir van arribar a Salou,  de la mà de l’Oficina Espanyola de Turisme de Varsòvia,  cinc periodistes de diferents mitjans de comunicació de referència de Polònia per tal de descobrir la oferta turística del municipi. Es tracta de mitjans majoritàriament especialitzats en viatges amb àmplia tirada d’exemplars com és la revista femenina ‘Zycie na goraco’ que supera els 940.000 exemplars setmanals.

El periodistes que van arribar ahir, van visitar  les instal·lacions de PortAventura durant tota la tarda on van poder veure els atractius del parc temàtic. Al vespre van gaudir de l’espectacle de les Fonts Cibernètiques i degustaren una mostra de la oferta gastronòmica de Salou. Avui, a partir de les 9.30 hores, realitzaran un recorregut a peu pel Camí de Ronda per tal de conèixer el litoral del municipi i continuaran amb un recorregut en el trenet turístic de Salou fins arribar al Port. Des d’aquest punt, realitzaran un creuer que els portarà fins el port de Cambrils.

El Patronat de Cambrils també acollirà a aquests periodistes i els acompanyarà per informar-se de les possiblitats i la oferta pròpia de la ciutat. Cap a les 18:00 hores es dirigiran cap Vila-Seca a on coneixeran el spa SPALAS Spa&Wellness on podran prendre un bany relaxant.
El divendres dia 11,  descobriran el Bosc Aventura Salou on experimentaran  totes les activitats d’aventura que es poden realitzar com tirolines i ponts.  Els professionals de la informació també descobriran el Lumine Golf & Beach Clubon realitzaran un baptisme de Golf i recorreran les instal•lacions i equipaments.

Els periodistes també visitaran Reus  on realitzaran una ruta modernista y un recorregut comercial de Shopping per la zona.  El dissabte també visitaran Montblanc on descobriran el Monestir de Poblet i la gastronomia. Per últim,  diumenge, podran disposar de tot un matí lliure per anar de compres del Passeig Jaume I.

El programa de visites del grup ha estat elaborat des del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona seguint les peticions fetes pel tour operador, que ha comptat amb el suport dels patronats i oficines municipals de Turisme de Salou, Tarragona, Reus, Salou, Cambrils, Vila-seca – La Pineda Platja, l’Organisme Gestor de la Ruta del Cister i de PortAventura.  Participa també el Grupo Reside, PortAventura, Creuers Costa Daurada, BoscAventura, Spalas Spa&Wellness i Lumine Golf & Beach Club

Entre els visitants de la Costa Daurada, està la revista Viva amb una tirada de 750.000 exemplars o la revista ‘Voyage’ de tirada nacional amb 35.000 exemplars i  la revista Business Traveller també de tirada nacional amb 25.000 exemplars.

Galeria d'imatges

foto3.JPG
foto.JPG
foto3.JPG
foto.JPG

Document Actions