Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Pilar Álvarez pren possessió com a nova regidora

dijous 26 març 2015

El plenari municipal d’ahir al vespre també va retre un homenatge a les víctimes de l’accident aeri amb un minut de silenci a la sala de plens

 

El Ple de l’Ajuntament de Salou va donar la benvinguda ahir al vespre a la nova regidora del PP, Pilar Álvarez, la qual va prendre possessió de l’acta de regidora després de jurar el càrrec. Posteriorment, l’alcalde Pere Granados li va imposar el pin de regidora i la va felicitar, tot desitjant-li molts èxits. Álvarez és regidora del Grup del PP. Entra en substitució de Reyes Pino, inicialment regidora del PP però que va passar al grup de no adscrits el març del 2014 i, posteriorment, el febrer del 2015 va deixar l’acta de regidora.

El ple de l’Ajuntament d’ahir al vespre va començar amb un minut de silenci en senyal de dol per la mort de les 150 persones en l’accident aeri del Alps. A més, també es va aprovar una moció per unanimitat –excepte els vots del PP- per a sol·licitar la derogació del reial decret 43/2015 que estableix l'ordenació dels ensenyaments universitaris oficial. Finalment, també es va fer un manifest institucional del comiat i de condol pel traspàs d’Esteve Blasi Ferran, nomenat per la corporació "fill predilecte de Salou".

 

Galeria d'imatges

pilarpp.jpg
20150325_190537.jpg

Document Actions