Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

PIMEC Comerç Tarragona i l’Ajuntament de Salou col·laboren per potenciar el comerç urbà i de proximitat del municipi

Les parts han acordat iniciar conjuntament projectes en la potenciació de la imatge i la competitivitat

dilluns 29 abril 2013

Pere Granados, alcalde de Salou, i Florenci Nieto, president de PIMEC Comerç Tarragona, han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu de promoure accions de millora en el desenvolupament del comerç urbà i de proximitat. A la signatura hi ha estat present la regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Reyes Pino, a més del president de l’Associació de Comerciants Salou 365 dies, Juli Vilaplana i Enric Calvo, secretari institucional de PIMEC Comerç.

En aquest sentit, les parts han acordat iniciar conjuntament projectes centrats, especialment, en la promoció de l’associacionisme, la potenciació de la imatge i de la competitivitat dels mercats municipals i de marxants, la millora del coneixement de les condicions laborals del treballadors autònoms del comerç, la promoció dels nous canals de comercialització (E-commerce), la dinamització conjunta del turisme i el comerç, així com d’altres accions que, a partir de l’actualitat, puguin ser d’interès pel teixit comercial de la comarca.  

Pere Granados ha deixat palès que “la xarxa comercial de Salou està formada per una àmplia varietat de comerços i botigues que donen la possibilitat de gaudir d'una oferta molt completa i diversa” però ha afegit que “sumar esforços, crear sinergies entre sector públic i privat ajudarà a generar noves dinàmiques que, entenem, sempre són necessàries”.

Per la seva banda, Florenci Nieto s’ha mostrat satisfet per aquest acord que “contribuirà al desenvolupament econòmic i estratègic del municipi, procurant augmentar l’ocupació i la competitivitat de les empreses en l’àmbit del comerç urbà”.

Per la seva part, la regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Reyes Pino, ha aplaudit la capacitat de totes les parts de treballar plegats en benefici de Salou.

Galeria d'imatges

foto_pimec.JPG
foto_pimec.JPG

Document Actions