Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

PIMESTIC promou l‘ús de les TIC entre els empresaris del sector turistic de Salou

Salou ha acollit una jornada divulgativa especialitzada en el sector turístic

dimarts 11 maig 2010

Dins el Pla PIMESTIC que organitza la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació i l’Agència ACCIÓ, Salou ha acollit unes jornades de sensibilització i formació dirigides a les PIMES, on s’ha donat a conèixer el servei d’orientació d’aquestes en l’ús de les tecnologies digitals i s’ha ofert informació dels ajuts i les vies de finançament de les quals es podran beneficiar les empreses del sector turístic.

L’objectiu d’aquesta jornada ha estat el d’explicar a través d’exemples reals els avantatges d’implantar les tecnologies de la informació i la comunicació per accelerar el provés d’adopció de les solucions tecnològiques. Dins d’aquesta jornada, especialitzada en el sector turístic, s‘ha posat molt d’èmfasi en el tema de les eines necessàries per a la millora de la gestió del negoci i de promoció a Internet per captar nous clients.

 

El Regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Salou, Marc Montagut, ha explicat que: "es un pas molt important per al municipi acollir aquesta trobada, ja que l’ús de les TIC està cada cop més expandit i és una gran oportunitat per als empresaris, ja que se’ls mostren els avantatges de competitivitat i productivitat associats a l’aplicació de les TIC en el negoci". A l’acte també hi han assistit el Sr. Francesc Tarragona, Director dels Serveis Territorials del Departament de Governació a Tarragona, i el Sr. Àngel Xifré, Director dels Serveis Territorials del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa a Tarragona; que juntament amb el Regidor Marc Montagut, han estat els encarregats de donar la benvinguda als empresaris participants.

Document Actions