Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Pin de plata pels més de 25 anys de servei de la Policia Local Sílvia Roca

divendres 16 gener 2015

L’agent va ser la primera dona policia en el cos quan encara Salou formava part de Vila-seca. L’alcalde li ha agraït els anys de servei a la funció pública

 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha imposat aquest migdia el pin de plata a l’agent de Policia Local, Sílvia Roca, pels seus anys de servei dins la funció pública. El batlle, acompanyat del regidor de Serveis Interns, Jesús Barragán i del regidor delegat de Seguretat Ciutadana, Ramon Pascual i en presència del Sotsinspector de la Policia Local, Luís Duarte, li ha volgut agrair els anys de dedicació i servei al municipi de Salou.

Es dóna la circumstància que l’agent va ingressar al cos de la Policia Local l’any 1987 a l’aleshores municipi de Vila-seca i Salou, i quedant-se posteriorment adscrita a Salou (1990) amb la Segregació. Roca va ser la primera dona policia en aquest cos. Al llarg d’aquests anys de servei ha dut a terme funcions de gestió, d’atenció al públic i també ha desenvolupat tasques de vigilància. Actualment, l’agent Sílvia Roca treballa a l’àrea de vigilància i custòdia dels edificis municipals, concretament a la recepció de l’Ajuntament, en constant contacte amb la ciutadania que requereix d’informació.

Galeria d'imatges

silviapolicia.jpg
plocal.JPG
plocal.JPG
plocal.JPG

Document Actions