Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Pla Local de Seguretat Viària de Salou

Marc Alarcón, regidor de Seguretat Ciutadana, Protecció Civil i Mobilitat, ha destacat que “l’estudi i l'anàlisi general defuig dels plantejaments teòrics generals i s’acosta a la realitat que preocupa al ciutadà i l’Administració, per a resoldre problemes concrets”.

divendres 29 juliol 2011

Un conveni de col·laboració entre el Servei Català de Trànsit i la Regidoria de Seguretat Ciutadana, Protecció Civil i Mobilitat de l’Ajuntament de Salou elabora un Pla de Seguretat Viària per a la zona urbana de Salou amb l’objectiu de millorar la circulació i reduir un 25% el nombre de sinistres per a l’any 2014.

Salou per tercer any consecutiu no ha registrat cap víctima mortal a les seves carreteres, per continuar amb aquesta tendència es vol aconseguir  un ús adequat de l’espai públic i engegar una campanya de respecte envers la senyalització.

El regidor Marc Alarcón i el cap de la Policia Local de Salou, José Luis Gargallo, van assenyalar que “s’han realitzat diversos estudis, d’acord amb les característiques del municipi de Salou; així com de la seva importància com a nucli d’activitats d’oci, amb la seva generació/atracció de mobilitat intermunicipal que això comporta, sobretot durant els caps de setmana i els mesos estiuencs”.

D’aquesta manera es proposen un seguit de mesures estratègiques a seguir en els propers anys, algunes d’aquestes són les següents:

Definir un nou model d’entrada i sortida al centre urbà, que permeti la redistribució del trànsit entrant i sortint de la zona central de Salou, alliberant d’aquesta manera el trànsit dels carrers Ciutat de Reus i Barcelona.

Millorar l’accessibilitat dels passos de vianants completant la dotació de passos a les cruïlles.

Crear una xarxa bàsica de carrils de bicicleta i reforçar amb mesures físiques l’acció contra l’estacionament indegut, per tal de millorar la visibilitat i seguretat en els passos de vianants.

Galeria d'imatges

Foto_Pla_seguretat_Viria.JPG
Foto_Pla_seguretat_Viria.JPG

Document Actions