Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Pobles del Món, exposició fotogràfica al CFA Àgora

El Centre de Formació de Persones Adultes Àgora ha celebrat les Terceres Jornades Culturals amb una degustació de productes típics de cada país

dimecres 30 març 2011

El Centre de Formació de Persones Adultes Àgora ha celebrat les Terceres Jornades Culturals per promoure la participació i convivència de persones d’orígens  diferents. Aquesta jornada va comptar amb una degustació de productes típics de cada un dels països. El passat divendres 25 de març es va inaugurar l'exposició fotogràfica “Pobles del món”. En aquesta exposició es poden veure fotografies de 12 països diferents, corresponents als països dels quals procedeixen els alumnes dels ensenyaments inicials que s'imparteixen al centre. L'exposició va anar acompanyada d'una degustació de productes típics que els mateixos alumnes havien preparat. També es van realitzar danses tradicionals i es va plantejar un espai per a la relació intercultural. 

El regidor d’Ensenyament, David Ninyà ha destacat la feina realitzada per l’equip del Centre de Formació de Persones Adultes Àgora i ha dit que “aquestes jornades lúdico-culturals volen promoure un clima de convivència i participació de persones d'orígens i cultures molt diferents, que va servir per trencar barreres i prejudicis i reforçar la tasca que es realitza des del centre per promoure la integració. Aquesta exposició, que resta oberta a tot el públic, es podrà visitar a l'edifici Atenea fins el proper divendres.

Galeria d'imatges

grup_exposici.jpg
taules.jpg

Document Actions