Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

PortAventura anuncia noves inversions hoteleres en el marc del projecte BCN World

El grup que gestiona el Parc temàtic, Investment Industrial, gestionarà fins a 3.000 habitacions; 500 a cada un dels resorts previstos al complex. L'alcalde de Salou ho qualifica com “una gran notícia”

dimecres 16 octubre 2013

Investindustrial, l'empresa propietària de PortAventura, ha confirmat aquest dimecres a Salou la seva aliança amb el grup Veremonte, impulsor de 'BCN World', per gestionar la meitat de les places hoteleres previstes al macrocomplex. Avui, en unes jornades econòmico-empresarials a Salou organitzades per la Fundació Gresol, s'han donat nous detalls de les aliances que van formant l'entramat empresarial que conformarà el futur de BCN World i on Carlo Bonomi ha expressat que “nosaltres aportarem el nostre granet de sorra i a cada un dels ressorts PortAventura s'ocuparà de gestionar les places hoteleres; en total unes 3.000 de les 6.000 places previstes”.

Per la seva part, el president de Veremonte, Xavier Adserà, ha explicat que l'entrada de PortAventura és molt positiva perquè “hem aconseguit l'operador de turisme familiar que ens calia per gestionar aquesta part de negoci” i ha explicat com en el primer dels resorts que es construiran hi haurà un total de 1600 places hoteleres; 500 de les quals es duran a terme amb una inversió per part de PortAventura i amb la possibilitat de construir 5 hotels més, amb una oferta total de 3.000 places hoteleres. “Ens connecta el Parc amb el projecte i encaixa a la perfecció amb el BCN World”.

Per l'alcalde de Salou, Pere Granados, aquesta suma empresarial dins el macroprojecte turístic “és una gran notícia per Salou, pel territori i pel país. PortAventura és un motor indiscutible de turisme familiar, capaç de captar molt d'interès per part d'un tipus de públic que ja ens coneix i que és fidel. Amb aquestes noves inversions serem capaços de posicionar-nos millor però no oblidem que PortAventura gestiona actualment 2.000 habitacions que encaixen perfectament amb el turisme familiar que tenim a Salou”, assegurava. “La part més familiar que ens han presentat avui sumada a la resta d'inversors generen un entramat que farà que el nostre territori sigui capaç d'atreure nous turistes i sempre tenint present que és una empresa que ja coneix el producte, coneix el territori i és una gran marca de prestigi internacional”. Així mateix, el batlle ha destacat la gran entesa i col·laboració que existeix actualment entre l'Ajuntament de Salou i PortAventura. "Duem a terme projectes de promoció turística de manera conjunta i les relacions són molt fluides", ha explicat. "Per tant, és un gran aliat dins d'aquest projecte que està al nostre territori".

L'entrada de PortAventura en el projecte, al capdavant de l'oferta destinada al turisme familiar, se suma així als tres inversors coneguts: Meliá a través de la seva marca de gran luxe 'ME' en el sector hoteler, Value Retail en el de les botigues de luxe, i Melco Entertainment en l'àmbit del joc i casinos. El president de 'BCN World', Xavier Adserà, ha reiterat que les obres del projecte arrencaran durant el primer semestre del 2014.

Galeria d'imatges

inversors.jpg
inversors.jpg

Document Actions