Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

PortAventura celebra el 20è aniversari

dissabte 21 març 2015

L'alcalde de Salou, ha estat present aquest matí en la descoberta de la placa commemorativa junt amb la resta d'autoritats

 

PortAventura ha inaugurat aquest matí la vintena temporada del parc amb una descoberta de placa a l'entrada per part del conseller d'Economia i Coneixement de la Generalitat, Andreu Mas Colell i les autoritats convidades. Després una foto institucional ha immortalitzat el moment.

L'acte, que ha quedat en part deslluit per la pluja, s'ha traslladat després al gran teatre Maya on l'equip de ball i espectacles del parc ha ofert una de les novetats de la temporada: una actuació 'Celebration' que commemora els vint anys delparc i que combina contorsionistes, amb ball i revivals de cançons de Michael Jackson; Freddie Mercury; Tina Turner o els Beatles; a més d'altres acrobàcies i coreografies.

L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha volgut felicitar el Parc pel seu aniversari i ha recordat com “PortAventura va nèixer com un parc temàtic però avui ja podem parlar d'un centre turístic d'oci del més importants d'Europa que per a Salou i per a la Costa Daurada ens ha portat a que siguem una destinació turística més enllà del sol i platja”. Així mateix, el batlle ha afegit que “junt amb PortAventura ens estem definint com una destinació especialitzada també en oci”. Per Granados, PortAventura és un “embrió” del que serà el parc ja que “el creixement al llarg dels darrers vint any i les inversions no han parat; i de fet, seguiran sense aturar-se aquí i serem un referent mundial”. “Des de l'Ajuntament de Salou donem i donarem sempre molt de recolzament a aquest centre turístic i veiem com ajuda i ajudarà a desestacionalitzar la nostra temporada turística”.

Acompanyant l'alcalde de Salou també han estat presents els regidors i membres del CRT com el primer tinent d'alcalde i regidor de Gestió de Territori, Marc Montagut; el regidor de Gestió Econòmica, Jesús Barragán o el regidor de Turisme, Benet Presas.

Per la seva part, el conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas Colell , també ha volgut felicitar el parc en el seu aniversari i ha explicat que “els secret del parc és una gestió excel·lent i un atractiu territorial”. Arturo Mas-Sardà, president de PortAventura, ha recordat com al llarg dels darrers 20 anys han passat més de 60 milions de persones i “hem evolucionat molt. Hem passat de ser un parc temàtic a un destinació vacacional amb una expansió a través dels hotels, del centre de convencions, i esperem que els propers anys amb els projectes que tenim com Circ du Soleil, Ferrari Land... continuem amb aquesta línia de desenvolupament”.

L'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, ha manifestat que “portAventura és un somni fet realitat”.

Galeria d'imatges

portada_portav.jpg
P1130216.JPG
actuacio.JPG

Document Actions