Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Presentació de la Marató de Donació de Sang de Salou

dilluns 16 novembre 2009

El Banc de Sang i Teixits, conjuntament amb l'Ajuntament de Salou i l'Associació de Donants de Sang del Tarragonès, us convoquen a la roda de premsa de presentació de la Marató de Donació de Sang de Salou, que tindrà lloc el proper dimarts 17 de novembre de 2009, a les 12:30h, a l'Ajuntament de Salou. L'acte comptarà amb la presencia de diverses autoritats de la zona.

Per sisena vegada Salou tornarà a acollir una Marató de Donació de Sang. Esperem comptar amb una gran participació ciutadana i és per això que aquest proper dissabte 21 de novembre de 2009, de 10 del matí a 10 del vespre (ininterrompudament), es podran realitzar donacions al Teatre Auditori de Salou. L'objectiu d'aquest acte és sensibilitzar sobre la necessitat de prendre costum de donar sang, captar nous donants i aconseguir així un important nombre de donacions durant aquesta jornada.

A la roda de premsa us avençarem totes les activitats, actuacions i sorteigs que hi haurà a la jornada. Aprofitem l'avinentesa per convocar-vos, també, a l'acte d'inauguració de la Marató, que es farà a la mateixa Marató a les 10h del matí del dia 21.

S'anima a tothom a participar de la donació i de les activitats de la Marató i contribuir, alhora, a batre un rècord de donacions. Durant els darrers mesos s'ha treballat per compaginar la donació de sang amb una jornada plena de serveis i facilitats pels participants. Seguint experiències anteriors, qualificades de molt positives, s'han mantingut contactes amb entitats, institucions, empreses i particulars per demanar el seu suport i col·laboració en la difusió d'aquest esdeveniment solidari.

Diàriament, el Banc de Sang i Teixits distribueix 1000 productes sanguinis als hospitals públics i privats de Catalunya. Cada any, gràcies a la transfusió sanguínia, se salven moltes vides.
Les donacions fan que els bancs de sang puguin obtenir els components necessaris (glòbuls vermells, plaquetes, plasma, etc) per al tractament de moltes malalties.
La sang no es pot fabricar

Document Actions