Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Presentada la primera fase del projecte d'un camí per vianants entre el carrer Colon i El Cap de Salou

dimarts 04 desembre 2007

El Subdelegat del Govern a Tarragona, Joan Ma. Abelló, va presentar la setmana passada a l'Ajuntament de Salou, el projecte de la primera fase del camí de vianants entre el carrer Colom i el Cap de Salou, acompanyat de l'alcalde d'aquest municipi, Antonio Banyeres, i el Cap de la Demarcació de Costes del Ministeri de Medi Ambient, Jordi Galofré.

El Ministeri de Medi Ambient va publicar al BOE del passat dia 15 de novembre la licitació del projecte per a la primera fase entre els Pilons i els Replanells amb un pressupost de 2.834.255,21 euros.

Els objectius del projecte són:
' Desocupar, fins on sigui possible, el domini públic marítim-terrestre (DPMT), garantint el seu ús públic, tal com preveu la Llei 22/88 de Costes. Per a això, es proposen l'eliminació dels elements constructius i dels serveis que es trobin en el DPMT i que no disposin de la concessió atorgada per la Direcció General de Costes.
' Millorar i ampliar els serveis de les diferents platges.
' Restaurar els espais continguts en l'àmbit del projecte, per tal de recuperar i consolidar els hàbitats naturals que caracteritzen els entorns costaners mediterranis.
' Millorar els accessos al front litoral i evitar l'accés rodat innecessari.
' Suavitzar i ordenar l'impacte dels elements urbans sobre l'espai natural.
' Dotar el conjunt de l'àmbit del projecte amb els elements d'urbanització, mobiliari urbà i senyalització necessaris segons els usos que es pretenen desenvolupar en cada zona.
' Estandardització dels elements d'urbanització.

L'àmbit d'actuació se situa al Cap de Salou, entre el final de la platja de Llevant (els Pilons) i la platja de la Pineda situada ja al terme municipal de Vila-seca (el Recó).

L'obra també preveu una segona fase fins Cala Crancs i una tercera fins el Recó de Vila-seca.

Document Actions