Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Prop d’un miler d’atletes prendran part a la freshwave® Mitja Marató de Salou aquest diumenge

dijous 03 novembre 2016

Aquest diumenge es disputa la freshwave® Mitja Marató de Salou, que enguany arriba a la seva tretzena edició i comptarà amb la participació de gairebé un miler d’atletes, aproximadament. En paral•lel es disputarà també una prova de 10 quilòmetres, i a banda curses infantils amb uns 200 nens i nenes.

El circuit no varia i serà el mateix que a la darrera edició, els atletes participants a la Mitja Marató faran dues voltes i els de 10 quilòmetres una única volta. La sortida serà a les 10.00 h. del matí, davant de l’Ajuntament, des d’on els atletes iniciaran un recorregut que els durà des del centre del municipi fins el passeig Jaume I, la Platja Llarga, el Cap de Salou i altre cop fins als carrers més cèntrics. 

A la darrera edició de la freshwave® Mitja Marató de Salou els guanyadors van ser José Manuel Vieito (Atletismo SAR-Vermu Petroni) i Mireia Sosa (CA Runners Tarragona), en la prova dels 21,097 quilòmetres; i a la dels 10 quilòmetres, Ivan Ramírez (Zenit Twinner) i Dolça Ollé (Fasttriatlon).

Les inscripcions per la cursa d’aquest diumenge es poder formalitzar de forma online fins divendres al migdia i de forma presencial tant dissabte a la tarda (17.00 a 20.00 h) com el dia de la cursa (8.00 a 9.30 h.) al Pavelló d’Esports, on es realitzarà l’entrega de dorsals.

Més informació a: www.mitjadesalou.com

Galeria d'imatges

run.jpg
Ndp_4.jpg
Ndp_3.jpg

Document Actions