Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Prop de 35 associacions de Salou participen en la sisena edició de la Fira d’Entitats

divendres 13 maig 2016

Demà dissabte 14 de maig s’inaugurarà la mostra ubicada a la plaça de les Comunitats Autònomes i al passeig Jaume I

Prop de 35 associacions del municipi participaran demà dissabte a una nova edició de la fira d’entitats del municipi que, per sisè any consecutiu, vol donar a conèixer les activitats que duen a terme al llarg de l’any en les seves respectives feines associatives. La trobada, que arrencarà a les 10 del matí amb la inauguració dels estands, s’allargarà fins a les 21 hores.

La mostra, que s’ubica al passeig Jaume I a partir de les 10h, al costat de la plaça de les Comunitats Autònomes, anirà oferint al llarg del dia diverses activitats complementàries com una exhibició de Zumba amb l’Associació Sincro Valfago a les 11h, una exhibició de gimnàstica rítmica a càrrec del Salou Club Esportiu a les 12h. Com a novetat d’enguany hi haurà el concert del grup salouenc de Pop&Rock ‘No Words’ a les 17h, música llatina amb salsa 4G a les 18h, música tradicional amb la rondalla Jaime I i l’Associació Aragonesa a les 19h, Havaneres i Tonades Port Salou a les 20h on s’oferirà música i rom cremat. A més, paral·lelament, al llarg de tot el dia, es podrà gaudir de la cercavila del Ball de Bastons, els Nanos i la Mulassa, zona infantil amb inflables, exposició de vehicles clàssics i moltes sorpreses mes.

La Fira reunirà el moviment associatiu de la ciutat i el voluntariat que ho fa possible dins un mateix espai com es la Plaça de les Comunitats Autònomes. La regidora de Participació Ciutadana, Júlia Gómez, ha explicat que “la fira té per objectiu conèixer els projectes i accions que les entitats duen a terme en àmbits tan diversos com el lleure, la cultura, la joventut, la gent gran, les festes, les tradicions populars, els esports, la salut o la protecció dels animals, entre d’altres”.

Les entitats participants són: A.S.E.T.S., AECC, Asociación Cultural Aragonesa, Ass. Assistència Social Eluzai, Ass. Esportiva Sincro Valfago, Ass. Internacomarcal de Consumidors de CAT-AICUC, Ass. Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí, Assemblea Nacional Catalana, Associació de Familiars d’Alzheimer de Salou (AFAS), Associació Aiguamarina, Associació Cubana a Catalunya, Ball de Bastons de Salou, Banc del Temps, Cáritas Interparroquial de Salou, CEFB Salou Costa Daurada, Club Bàsquet Salou, Club Escacs Salou, club Excursionista Salouenc, Club Futbol Americà Almogàvers, Club Handbol Salou, Club Natació Salou, club Nàutic de Salou, Club Patí Salou, Club Vehicles Clàssics Salou, Grup de Dones, Havaneres i Tornades Port Salou, Nanos i Mulassa, Policia Local de Salou, Salou Club Esportiu, Secció Comarcal U.R.E.C. Daurada, Societat Civil Catalana, SOS Gat Salou i per finalitzar la Unió Esportiva Salou.

Galeria d'imatges

fira.jpg
firaentitats.jpg

Document Actions