Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Prop de 400 persones passen per Cultura en el primer dia de les inscripcions del Salou Actiu

dilluns 21 setembre 2015

Des de primera hora del matí molts ciutadans s’han interessat en l’oferta formativa i de lleure que presenta la regidoria de Cultura

 

Aquest matí gairebé 400 persones han passat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Salou en el primer dia d’inscripcions pels cursos que proposa el programa d’oci i formació Salou Actiu. L’allau d’interessats ha deixat ja exhaurides algunes de les places que hi havia a cursos, tallers i sortides. Així, ja no hi ha disponibilitat pel taller de musicoteràpia o de confecció de l’arbre de Nadal; també s’han esgotat les places d’iniciació a internet, instagram o informàtica, així com per a les activitats incloses dins redescobreix Salou (les millors fotografies, la ruta pirata des del mar o coneixem Salou) així com també a alguna de les activitats programades conjuntament amb l’Antena del Coneixement com és la visita guiada al museu de Cambrils o a la Catedral de Tortosa.

Les places que queden disponibles s’aniran exhaurint les properes hores; i aquells que ho vulguin poden apuntar-se igualment als cursos ja que en cas de causar baixa els primers inscrits se seguirà l’ordre de la llista d’espera.

Cal recordar que pel que fa a les inscripcions als tallers i a les activitats es podran cursar a la mateixa regidoria de Cultura (passadís del TAS) fins al dijous 24 de setembre de 2015 només pels empadronats a Salou. El divendres 25 de setembre la inscripció serà per a les places vacants i en el cas de no empadronats al municipi de Salou.

Les activitats de l'Antena del Coneixement de la URV mantenen la inscripció oberta a tothom fins al divendres 25 de setembre de 2015. L’horari és de les 10h a les 14h.

Galeria d'imatges

salouactiu.jpg
cues.JPG

Document Actions