Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Prop de 7.000 persones han visitat l’Espai Xic’s, el parc de Nadal de Salou

Aquesta edició ha estat la més nombrosa en quant al voluntariat, comptant amb 31 joves que han participat de forma molt activa i responsable en el projecte

dimecres 09 gener 2013

Uns 7.000 visitants entre infants, joves i familiars van acostar-se al Parc de Nadal de Salou, l'Espai Xic'S, per gaudir de la seva oferta de lleure durant les festes nadalenques. Per tercer any consecutiu, l’Espai Xic’s ha tingut un alt nivell de participació.

Un any més, els assistents van poder participar d’un espai replet d’activitats, atraccions i tallers on hi destacava una pista de cars exterior, una atracció show ambientada al far west, la tirolina o el famós tren per als més menuts. L’assistència de visitants també va comptar amb la visita d’usuaris d’altres parcs a través de la promoció “Roda Parc” que permetia, el dia 29, als nens de Salou, Cambrils i Vila-Seca anar a qualsevol dels tres parcs amb una sola entrada encara que fos de dies anteriors.

Com a fet destacable cal remarcar la participació dels voluntaris que van donar un suport inestimable i desinteressat a la organització del parc. La Regidoria d’Infància fa una valoració molt positiva del resultat del parc i dona per assolits amb escreix els objectius marcats inicialment.

Julia Gómez, ha agraït l’esforç de tots els voluntaris a més dels 8 monitors i els sis auxiliars de monitoratge que han participat durant aquest període i ha assegurat que “des de la regidoria continuarem treballant per millorar cada any aquest espai infantil i familiar”.

Galeria d'imatges

foto.JPG
foto.JPG

Document Actions