Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Prop d'un centenar d'actes ompliran l'estiu cultural a Salou

dijous 25 juny 2009

Com a novetat hi ha una exposició d'escultures de gran format de Manuel Clemente Ochoa al passeig Jaume I

L'alcalde de Salou, Pere Granados, conjuntament amb la Regidora de Cultura i Festes, Isabel Aguilera, han presentat avui l'Agenda d'Estiu Salou 09 en la que s'han programat un conjunt d'actes per tal de dotar de contingut cultural, lúdic i esportiu al dia a dia de Salou amb un ventall molt ampli per tal d'arribar a públics de totes les edats i amb gustos diversos. En total hi ha més d'una seixantena d'actes puntuals i altres que s'organitzen de manera ininterrompuda durant l'estiu, com ara el mercadet d'artesania a la masia catalana, o l'espectacle de les fonts ornamentals que suposen un atractiu innegable i que funcionaran durant el juliol i l'agost tots els dies.

L'alcalde ha explicat que, 'Salou ha de donar una oferta cultural i de qualitat' i per això, i com a novetat, durant el mes de juliol i en el marc del passeig Jaume I s'hi exposaran un conjunt d'escultures de gran format de l'escultor navarrès Manuel Clemente Ochoa. Després d'exposar en diversos indrets del planeta com Barcelona, Madrid, França, Suïssa, Nueva York' ara Ochoa ha escollit el municipi de Salou per exposar algunes de les seves obres abstractes.

El programa compta amb una seixantena d'actes puntuals repartits per tot el municipi entre els quals cal destacar: el gran concert de la cantant Rosario Flores a l'estadi municipal de Salou, les actuacions el 14 d'agost de Pau Donés i Pignoise dins de les activitats organitzades per Coronita save the beach,; el concert de Los Chicos del Coro amb 55 nens i nenes de 10 a 15 anys del centre Saint Marc de Lió; l'acte tradicional de la Calada de les 'Malles de Sant Pere', els cicles d'Havaneres i Sardanes durant tot l'estiu, dos caps de setmana dedicats al Tropical Chillout a la platja llarga; o els cicles de cinema a l'aire lliure.

Cal destacar que tots els actes que es duran a terme al llarg de l'estiu seran majoritàriament gratuïts, a excepció d'algun concert de gran format. El cost del programa de les activitats d'estiu és de 110.000'.

Document Actions