Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

PRÒXIM CICLE DE XERRADES DE SALUT PÚBLICA

dijous 10 novembre 2005

Sota el títol 'I la família' tots bé de salut'', la regidoria de Sanitat ha preparat un nou cicle de xerrades com a continuació dels cicles que ja s'han realitzat anteriorment.

- Dimecres, 16 de novembre: 'Prou de tabac!', a les 17.30 hores, al Centre Cívic, a càrrec de la Dra. Isabel Sabaté, Ginecòloga, i la Dra. Esther Campor, Psicòloga AECC Catalunya contra el Càncer.

- Dimecres, 23 de novembre: 'L'obesitat', a les 17.30 hores, al Centre Cívic, a càrrec del Dr.Josep M Hernández Angera, Especialista en medicina familiar i comunitària i Màster en Metabolisme, Nutrició i Diabetis.

- Dimarts, 29 de novembre: 'Malalties bucals' 17.30 hores, al Centre Cívic, a càrrec de la Dra. Ma. José Clols Ferrer, llicenciada en Odontologia, Odontòloga de l'ABS Salou.

Segons la regidora Montserrat Porter, 'aquestes xerrades tenen l'objectiu de donar a conèixer i profunditzar sobre temes importants relacionats amb la salut pública i que afecten a molta part de la nostra població'. A més, afegia 'que vist l'èxit de participació dels primers cicles hem cregut convenient que aquestes xerrades tinguessin continuïtat'.

Document Actions