Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Quaranta artistes locals exposaran en una mostra col.lectiva a la Torre Vella de Salou

dimecres 22 abril 2015

Divendres, a partir de les 20 hores, s’inaugurarà l’exposició que es podrà visitar fins al 23 de maig

 

La Torre Vella de Salou acollirà aquest divendres una nova exposició d’Artistes Locals.  En un sol espai s’aglutinaran i conviuran les obres de diferents artistes salouencs. Els visitants podran descobrir fins al 23 de maig un conjunt de pintures esdevenint una saludable confrontació d’idees, tècniques i conceptes.

Alguns dels artistes que exposaran en aquesta mostra col·lectiva seran Albert Gilabert; Antonio García; Belarmina Gómez; Carmen Alquézar; Carmen Civera; David Branchat; Esther Antolin; Fernando Boira; Francesc Lara; Francesc Pinel; Francisca de Castro; Francisca Sierra; Guadalupe de la Cruz; Herminia Vicente; Joan Fernández; Joel Corts; Jorge Ferrezuelo; Karla Cornejo; Lenduay; Llorenç Cervelló; Lluisa Sánchez; Luis Herranz, M. Luisa Barra Nogueras; Mª Rosa Delgado; Maria Paz Juli; Maria Jesús Andreu; Marina Palau; Marisol Varon; Martina Prima; Mau; Mercè Guilà; Mikael Romanchuk; Milagros Rodríguez; Montse Brun; Pilar Leal; Ricard Moseguí; Roman Romanchuk; Roser Rovira; Rosy Rodríguez; Sofia Gasviani i Teresa Vidal;  en total la suma de 40 artistes que treballen les arts plàstiques a casa nostra.

Anualment i any rere any s'ha anat donant recolzament als artistes del nostre municipi. Per l’alcalde, Pere Granados, “des de la corporació apostem per la cultura i la vessant artística i cultural com a riquesa i patrimoni representats en aquesta magnífica mostra”.

La finalitat de l’exposició és la de facilitar la difusió de les obres dels artistes locals i donar a conèixer així els seus treballs.

L’exposició es durà a terme des del divendres, 24 d’abril i fins al  23 de maig  en horari de dilluns a dissabte de 18 a 21 hores; amb els diumenges i festius tancats.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

artistes.jpg

Document Actions