Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Quatre escoles de Salou participen a les Aules Obertes d’Expressió Oral

Els dies 22, 23, 24 i 25 de març l’Auditori Xavier Turull acollirà les diverses representacions

dijous 18 març 2010

Treballar l’expressió oral a l’escola fa que l’alumne assimili tota una sèrie d’estratègies per parlar en públic a través del joc. És per això que des de la Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Salou ja fa anys que ho estan duent a terme. Segons el Regidor d’ensenyament, David Ninyà, "no és pretén ensenyar a l’alumne a fer d’actor, sinó a conèixer i a desenvolupar el seu potencial comunicatiu, reflexionar i obrir les emocions, augmentar el nivell de comprensió i potenciar la concentració, la desinhibició, la sensibilitat i la seguretat".

Els cursos els imparteixen 3 professors llicenciats en art dramàtic que ensenyen als alumnes a entrenar l’instrument: ment-cos-veu per tal de que aquests es puguin expressar millor en cada circumstància concreta. Segons Rosa Mateu, llicenciada en art dramàtic i professora dels centres: "dotem a l’alumne de capacitat d’oratòria i de parlar en públic".

Així doncs, els propers 22, 23, 24 i 25 de març es faran les Aules Obertes d’Expressió Oral per tal de que tots els familiars, amics i curiosos dels alumnes puguin veure els coneixements que han adquirit durant aquest curs acadèmic. Les obres que es representaran són les següents:

-El dilluns dia 22 de març a les 17 hores, el CEIP Europa representarà l’obra "el medi ambient", a l’Auditori Xavier Turull.

-El dimarts dia 23 de març a les 17 hores, el CEIP Santa Maria del Mar representarà l’obra "contes i llegendes", a l’Auditori Xavier Turull.

-El dimecres dia 24 de març a les 17 hores, el CEIP Salou representarà l’obra "els invents", a l’Auditori Xavier Turull.

-El dijous dia 25 de març a les 17.30 hores, l’Escola Elisabeth representarà l’obra "la formiga piga i altres animals", a l’Auditori Xavier Turull.

Galeria d'imatges

023.jpg

Document Actions