Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Quatre regatistes del Club Nàutic Salou s’incorporen a l’Equip de la Selecció Catalana de Techno 293 per a aquesta temporada 2021

dimarts 30 març 2021

Es tracta de la Valeria Baldrich i de l’Ana Alonso, com a representants femenines Sub 17; i del César Alonso i el Sandro Portune, com a regatistes Sub 15

La primera cita a la què es presentarà l'equip juvenil serà aquests dies, al Campionat d’Espanya de Techno 293 que se celebrarà a Santa Pola, Alacant, durant la Setmana Santa

 

Recentment, s’ha acabat de tancar l’Equip de la Selecció Catalana de Techno 293, la classe juvenil de windsurf. Gràcies als bons resultats aconseguits aquesta temporada, la Selecció Catalana 2021, integrada per 8 regatistes, comptarà amb fins a quatre esportistes del Club Nàutic Salou: La Valeria Baldrich i l’Ana Alonso, com a representants femenines Sub 17; i el César Alonso i el Sandro Portune, com a regatistes Sub 15. A més, el seleccionador català per a la present temporada, serà l’Albert Berna, Tècnic de l’equip de windsurf del Club Nàutic Salou.

La primera cita a la què es presentarà l'equip juvenil serà aquests dies, al Campionat d’Espanya de Techno 293, que es celebrarà a Santa Pola, Alacant, durant la Setmana Santa.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha mostrat la seva satisfacció pel gran treball i perseverança dels i les joves esportistes salouencs, que, dia rere dia, s’esforcen per superar-se; i els ha donat “tot el suport en la participació en competicions i tornejos, que els fan créixer, tant en l'àmbit esportiu, com en el personal”.

Per la seva banda, el regidor de Foment de l’Esport, Daniel López, ha assegurat que “una vegada més, el bon treball del Club Nàutic de Salou té recompensa”. En aquest sentit, “és un orgull per a Salou que ens representin al Campionat d’Espanya”, ha expressat el regidor, desitjant “molta sort" als i a les regatistes i al seleccionador i que "gaudeixin de l’experiència".

Paral·lelament, pel que fa a la flota làser, han estat els regatistes Elba Martínez, com a primera regatista fèmina, Miguel Cairo, com a primer del rànquing, i el Guillem Margarit, com a segon del rànquing, els que han aconseguit la plaça per  participar com a part de la Selecció Catalana al Campionat d’Espanya, que se celebrarà en aigües de Pollença.

Galeria d'imatges

Seleccio-Catalana-ILCA-i-Techno-293.png
Club Nàutic Salou.jpeg

Document Actions