Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Queda inaugurat oficialment el nou Parc de Nadal de Salou “Espai Xic’s”

250 nens i nenes del municipi ja s’han fet socis del Club Xic’s durant els dos dies que el parc porta obert

dimecres 30 desembre 2009

Aquesta tarda l’alcalde de Salou, Pere Granados, i la Regidora d’Infància i Joventut, Júlia Gómez, han presentat oficialment el nou Club Xic’s del municipi, al qual s’hi poden fer socis tots els nens i nenes de 0 a 13 anys, en el marc del parc de Nadal. Aquest compta amb nombroses novetats i s’ha remodelat totalment adequant-se a les necessitats de petits i grans.

Així doncs aquest any tots els que vulgueu passar un Nadal ple d’emocions, sensacions i noves experiències podeu visitar l’Espai Xic’s fins al 5 de gener i fer-vos socis del Club Xic’s. El preu de l’entrada per un dia és de 3 euros i poden gaudir de totes les instal•lacions que des de la Regidoria d’Infància i Joventut s’han posat a la disposició de tots els salouencs. Entre les activitats i tallers que s’han volgut apropar a petits i grans cal destacar les atraccions aquàtiques a la piscina, seaways 4x4, ludoteca per a pares i mares, guarderia infantil, planetari, patges reials, quads, espai de la policia, animació interactiva, entre moltes d’altres. Però la gran atracció d’avui ha estat la visita de personatges del Club Super3 que han sorprès a petits i grans hi ha organitzat una sèrie de tallers per posteriorment ballar amb tots els nens i nenes.

 A més des de la regidoria s’ha habilitat l’espai jove, a partir de 13 anys, situat a la carpa annexa al Pavelló Municipal d’Esports on hi ha la zona interactiva de l’espai Xic’s amb sing star, wii sports, band hero i molt més, la festa de cap d’any que es celebrarà el dia 31 a la nit i un torneig oficial de Pro Evolution Soccer que es farà el dissabte 2 de gener, entre molts d’altres.

La Regidora d’Infància i Joventut, Júilia Gómez, ha explicat que “els nens volen fets que puguin viure i experiències que els facin sentir i això és el què els hem volgut oferir amb l’Espai Xic’s”. A més Gómez ha afegit que “hem volgut donar una nova imatge al Parc de Nadal amb l’Espai Xic’s adequat als temps que corren i cobrint les necessitats de tots els nens i nenes del municipi. A més en aquest marc hem volgut presentar el nou Club Xic’s a tots els nens i nenes de Salou de 0 a 13 anys per tal de que se’n facin socis i gaudeixin dels nombrosos avantatges, descomptes, concursos, experiències i premis”.

Document Actions