Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Queen torna als escenaris en les Nits Daurades de Salou

dimecres 12 agost 2009

El grup 'Dios Salve a la Reina', és la banda tribut a Queen més espectacular de Sud Amèrica

Si et penses que ja ho has vist tot, disfruta del millor Queen des de Queen. Una experiència inoblidable amb la música de Freddie Mercury i companyia. 'Dios Salve a la Reina' recorre la historia de Queen des dels seus inicis el 1973 fins el seu últim àlbum, Made In Heaven, editat després de la mort de Mercury el 1991.

'Dios Salve a la Reina' ha estat un èxit rotund. Emocionant audiències d'Europa i Sud Amèrica, arribant a actuar davant 35.000 persones en el Mathew Street Festival de Liverpool, el 2004, o davant 250.000 persones a Saragossa, el 2006. La banda està formada per Pablo Padín, Francisco Calgaro, Matías Albornoz i Ezequiel Tibaldo a Rosario, Argentina, on van començar a tocar en clubs i pubs de la seva ciutat natal.

Amb el llegendari so original i l'impresionant semblança vocal i física de Pablo Padin en el rol de Freddie Mercury, la banda porta a la vida alguns dels moments més importants de la historia de la música. Tots els que us vulgueu deleitar amb aquests reis del rock, podeu venir el dimecres a les 22 hores a la plaça de les Comunitats Autònomes de Salou. L'acte serà gratuit per a tothom. Des de l'Ajuntament us invitem a gaudir d'aquest concert hi ha participar dels actes de les Nits Daurades ja que creiem que seran del vostre gust.

Per a més informació www.dsr.com.ar

Document Actions