Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Rafael Beamud i la embarcació Salauris guanyen per tercer any el Concurs de Pesca del Calamar de Salou

dilluns 01 desembre 2008

L'embarcació Salauris, patronejada per Rafael Beamud, ha guanyat per tercer any consecutiu el Concurs de Pesca del Calamar de Salou que s'ha desenvolupat durant aquesta setmana passada. L'edició d'enguanyva tancar-se dissabte a la nit al Club Nàutic de Salou, amb un sopar en el qual es va fer el lliurament de trofeus.

La 34 edició del Concurs del Calamar ha estat la que ha registrat més participació. En concret, un total de 38 embarcacions i 119 pescadors, un nombre molt superior a la de l'any anterior, en què s'hi van apuntar 34 embarcacions i 91 participants.

Enguany però, el nombre de captures ha estat inferior al d'anteriors edicions. En aquest sentit, el mal temps i l'estat de la mar ha fet escurçar els dies de concurs i al mateix temps, no ha permès que es donessin les millors condicions per la pesca del calamar.

Rafael Beamud, amb un total de 7 calamars ha estat qui n'ha capturat més, tot i que la peça més gran va pescar-la Eduard Brull, amb un exemplar de 1.099 gr. Pel que fa a volum de captures enguany s'han agafat 54 calamars, 62 sípies i 35 pops. En pes, els calamars han totalitzat poc menys de 27 quilos mentre que l'any anterior es van superar els 102 quilos.

Document Actions