Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Rally de Tapes per Salou dóna dinamisme al municipi fora de temporada alta

Els establiments ressalten la bona afluència de visitants, tant per part d’habitants del municipi com de visitants d’altres poblacions veïnes de la Costa Daurada i el Camp de Tarragona

dilluns 11 novembre 2013

Rally de Tapes per Salou ha tancat la seva segona edició amb una molt bona acollida per part dels establiments participants i dels visitants. La iniciativa, ha servit per donar dinamisme al municipi en ple mes d’octubre, època que tradicionalment a Salou ja es considera temporada turística baixa. Els establiments han ressaltat la bona afluència de visitants, tant per part d’habitants del municipi com de visitants d’altres poblacions veïnes de la Costa Daurada i el Camp de Tarragona.

En total, han format  part d’aquest nou circuit gastronòmic una trentena d’establiments moguts per aquesta nova iniciativa de la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Salou i l’Associació de Comerciants i Empresaris de Salou amb la col·laboració de l’Associació Hotelera de Salou-Cambrils-La Pineda. “Sabem que aquesta promoció conjunta entre els establiments ha funcionat de manera prou exitosa, creiem que ha satisfet les expectatives i que s’estan generant unes rutes per degustar les tapes”, ha explicat la regidora de Promoció Econòmica, Reyes Pino, assegurant que “des del RallyRACC, també ens han felicitat per la iniciativa de fer coincidir les jornades gastronòmiques amb la cursa ja que molts equips, un cop acabada la feina, s’han passat pels establiments participants”.  

Del 17 d’octubre al 3 de novembre diversos restaurants, bars i gelateries del municipi han ofert una degustació representativa del seu establiment acompanyada d’una beguda per 2,50 euros. En aquesta ocasió, a més, s’ha posat en marxa el ‘Mini Rally’ una ruta paral·lela per a nens en què els establiments participants també tenien l’opció d’oferir una degustació adaptada als paladars dels més petits de la casa.

Per segon any consecutiu, aquest circuit de tapes ha coincidit amb el pas del Rally-RACC Catalunya Costa Daurada pel municipi aprofitant les sinèrgies que es puguin generar entre tots dos esdeveniments.

Galeria d'imatges

rally_tapes.jpg
rally_tapes.jpg

Document Actions