Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Ramon Pascual, nomenat regidor de Medi Natural i sostenibilitat i de Sanitat i Salut Pública

divendres 09 octubre 2015

Pascual va prendre possessió de l’acta de regidor el passat dimecres 7 d’octubre

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha signat ja el decret de delegació de competències vers el nou regidor que forma part de l’equip de govern, Ramon Pascual, després de la renúncia de Felip Ortiz. Així, Granados li ha adjudicat les carteres de Medi Natural i sostenibilitat i també les de Sanitat i Salut Pública, descarregant aquestes matèries que estaven repartides entre els regidors Martina Fourrier i Marc Montagut.

Pascual, amb aquestes regidories tindrà com a competències bàsiques l’atorgament de tota classe de llicències i autoritzacions relatives a la matèria delegada, incloent les competències relatives a revocacions, caducitats, desistiments, inspeccions.  

També té com a tasca encomanada iniciar i resoldre els expedients administratius per a sancionar les infraccions de l’ordenament jurídic de la matèria delegada, excepte els casos en que aquesta facultat estigui atribuïda a altres òrgans, i, finalment, l’aprovació i modificació dels projectes de serveis relatius a la matèria delegada quan sigui competent per a la contractació o concessió i estigui previst en el pressupost. La contractació menor relativa a contractes de la regidoria quan l’import no superi els 9.000 €.  

En l’anterior mandat, Pascual ja va ostentar aquestes carteres.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

pascual_ple.jpg
20151007_193455.jpg

Document Actions