Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Ramon Pascual pren possessió del càrrec de regidor al ple d’aquest vespre

dimecres 07 octubre 2015

Després de la renúncia al càrrec del regidor Felip Ortiz, per qüestions professionals, en el ple d’avui Pascual s’ha incorporat al govern municipal

El regidor Ramon Pascual i Poy ha tornat avui al plenari de l’Ajuntament de Salou per tal d’incorporar-se com a nou regidor municipal. Pascual, que ja havia estat regidor en el passat mandat (2011-2015) a les àrees de Seguretat Ciutadana i Mobilitat i de Salut i avui ha pres possessió del càrrec en el decurs del plenari. Pascual formarà part del govern municipal i properament l’alcalde, Pere Granados, farà un decret de delegació de competències i de reestructuració de les carteres del govern. Pascual, entra després de la renúncia del regidor d’esports Felip Ortiz -que va materialitzar-se el passat 31 de juliol- per integrar-se a l’staff tècnic del filial del Futbol Club Barcelona de 2ºB.

Ramon Pascual, de 53 anys, és Màster en Direcció i Administració d'Empreses a Drake (Iowa), EEUU. Ha treballat a la sucursal del BBVA a Nova York; al departament comercial de l’Autoritat Portuària de Tarragona; ha tingut responsabilitats de direcció en les seves pròpies empreses; ha treballat al departament d’Estudis de la Cambra de Comerç de Tarragona i, posteriorment, en un projecte conjunt amb l’Editorial Planeta, la UOC i la UAB.

Galeria d'imatges

pascual.jpg
P1060813.JPG

Document Actions