Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

RAQUEL OLIVA: Tot i representar León, em sento filla de Salou

dissabte 13 abril 2024


Raquel Oliva, entre dos mons: va néixer a Sevilla i va créixer a León. Avui, aquesta jove andalusa se sent plenament integrada a Salou, on resideix i treballa des de fa dos anys. La seva família, amb arrels andaluses, també ha fet de Salou la seva llar, fa molts anys. Raquel, ara candidata a Miss RNB Espanya 2024, que se celebra aquest dissabte al Teatre Auditori de Salou, porta amb orgull la representació de León, encara que es considera una amfitriona a Salou entre les seves companyes que lluiten per la corona. En una entrevista, Raquel Oliva afirma que la bellesa i l'elegància poden anar agafats de la mà amb la preparació, la formació i la cultura general.

P: Raquel, nascuda a Sevilla, criada a León i ara resident a Salou. Com et sents representant  León en aquest concurs, estant tan arrelada a la capital de la Costa Daurada?
R: És un honor representar ambdós llocs tan significatius en la meva vida. Salou m'ha acollit de manera increïble, i tot i representar León, em sento part de Salou, com una filla de Salou... És tenir el millor de tots dos mons.

P: Compagines els teus estudis de Disseny de Moda amb la feina. Com afrontes aquest repte,  juntament amb la preparació per al concurs?
R: No és senzill, però la passió és el meu motor. El disseny és el meu mitjà d'expressió i treballar a la cafeteria em manté connectada amb la gent. El concurs és un altre repte que em permet créixer en tots els aspectes.

P: A més de competir per la bellesa, t'impliques en un projecte social. Explica'ns més.
R: El meu projecte se centra en els Centres d'Acollida de Menors. Em sento molt compromesa amb aquesta causa i crec que puc contribuir, significativament.

P: Hi ha qui pensa que als concursos de bellesa només importa l'aspecte físic. Què opines?
R: Això és un mite. La bellesa exterior pot cridar l'atenció, però totes les candidates som persones formades, compromeses amb causes socials i amb històries personals riques. La bellesa és molt més àmplia i té molts vessants.

P: Quines qualitats són essencials per a una 'miss'?
R: L'educació, la humilitat i el respecte són clau. Una 'miss' ha de ser un model a seguir, no només per la seva bellesa, sinó pel seu tracte i visió del món.

P: Si no guanyes, quin serà el teu proper pas?
R: Guanyar no és el meu objectiu principal. Valoro el creixement personal i les experiències que aquesta oportunitat em brinda. Continuaré amb els meus estudis i projectes, sempre de forma positiva.

P: Quines són les teves expectatives per aquest dissabte, dia del concurs?
R: Hi acudeixo plena d'entusiasme i il·lusió, disposada a absorbir cada moment i aprendre de les meves companyes. Independentment del resultat, sé que serà una experiència memorable.

Galeria d'imatges

raquelOLIVA.jpg

Document Actions