Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Raúl Mora i Jorge Jarne, guanyadors del concurs de dibuix “El teu estiu a Salou”

divendres 09 setembre 2016

El concurs “El teu estiu a Salou” forma part del paquet d’accions de promoció turística que impulsa el Patronat de Turisme de Salou

Raúl Mora (6 anys) i Jorge Jarne (10 anys) són els guanyadors del concurs de dibuix “El teu estiu a Salou”, convocat pel Patronat Municipal de Turisme de Salou per a promocionar la creativitat i participació entre els infants que gaudeixen de les seves vacances familiars a la capital de la Costa Daurada. Ambdós guanyadors podran gaudir, amb la seva família, d’una jornada a PortAventura Park i també d’un peluix Charmander Pokémon.

Els 21 joves participants al concurs de dibuix s’han dividit en dues categories: de quatre a vuit anys, i de 9 a 12 anys. Tots ells han mostrat, a través de les seves creacions, el valor que li atorguen a les platges de Salou, a la diversió a PortAventura World i també a les activitats compartides amb la família, com a iniciatives preferides durant les seves vacances d’estiu a la destinació. El Patronat de Turisme de Salou vol agrair la participació al concurs als 21 joves dibuixants.

Des del 2003, la capital de la Costa Daurada té la certificació de destinació de Turisme Familiar, que concedeix la Generalitat de Catalunya i que garanteix equipaments públics i privats per a tots els membres de la família. Des d’aleshores, el Patronat Municipal de Turisme de Salou i el sector hoteler, restaurador i d’oci, han posat l’accent en la millora constant de l’oferta turística adreçada al turisme familiar, el segment majoritari a la destinació.

El concurs “El teu estiu a Salou” forma part del paquet d’accions de promoció turística que impulsa el Patronat de Turisme de Salou.

Galeria d'imatges

Sin_ttulo-1.jpg
Jorge_Jarne_10_anys.jpg

Document Actions