Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Recepció a una vintena d’alumnes d’intercanvi entre l’escola Elisabeth i l’escola anglesa St Bartholomew’s de Newbury

dijous 26 gener 2017

L’alcalde i la regidora els han donat la benvinguda. Fins dilluns estaran al municipi  

 

Una vintena d’alumnes de l’escola anglesa St Bart’s del poble de Newbury han visitat avui l’Ajuntament de Salou on han estat rebuts per l’alcalde, Pere Granados i la regidora d’Ensenyament, Júlia Gómez. Durant aquesta setmana i fins dilluns estaran al municipi   participant en el programa d’intercanvi d’idiomes amb l’escola Elisabeth.

En total,  un grup d’una vintena de nois i noies d’entre 2on i 3er d’ESO d’aquesta escola anglesa situada a pocs quilòmetres de Londres romandran a Salou, alguns d’ells, ja havien estat l’any passat en aquesta campanya d’intercanvi, l’objectiu del qual és conèixer la llengua castellana així com la cultura autòctona.  Pròximament, seran els alumnes de l’Escola Elisabeth els que es desplacin a Newbury per visitar la ciutat anglesa i posar en pràctica els seus coneixements de l’idioma.

 

L’alcalde  junt amb la regidora d’Ensenyament, han donat la benvinguda als alumnes i els ha dedicat unes paraules convidant-los a gaudir de la experiència i de la ciutat de Salou. Els alumnes han vingut acompanyats de quatre tutores, dues d’elles de l’Escola Elisabeth i dues més de l’escola anglesa. En acabar la recepció s’han fet una foto de grup a les portes de l’Ajuntament.  

Galeria d'imatges

intercanvi.jpg
intercanvi.JPG
int2.JPG

Document Actions