Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Recepció als alumnes de l’Escola Salou, guanyadors del premi Baldiri i Reixac

Els alumnes de 4art curs van presentar el treball ‘Conèixer el nostre municipi de Salou’

divendres 17 juny 2011

L’Escola Salou ha participat aquest curs en els Premis Baldiri i Reixach, amb el treball que van realitzar el curs passat els alumnes de 4t, amb la seva tutora M. Eugènia Bové Domingo. El premi que han guanyat ha estat en la modalitat treball d'alumnes, amb el nom "`Conèixer el nostre municipi de Salou". Es tracta d'un projecte sobre el municipi de Salou, on els nens han treballat la història, la cultura, els monuments, els edificis, fent incidència amb els xalets modernistes del passeig, el port, el faro, la torre Vella, etc. Això ha permès a l’alumnat, alguns de procedència molt diversa, conèixer més profundament el municipi on estan vivint. L’escola va rebre el premi de mans del president de la Generalitat, Artur Mas.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, junt amb la regidora d’Ensenyament, Júlia Gómez, els ha felicitat per la bona feina feta i els ha encoratjat a seguir treballant en aquesta direcció.

Aquests premis els organitza la Fundació Lluís Carulla i es premia els treballs que promouen la llengua, la cultura i els valors, així com l’estímul i reconeixement a l'escola catalana.

Galeria d'imatges

DSCN0104.JPG
DSCN0104.JPG

Document Actions