Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Recollida solidària de joguines a l’Escola Municipal de Música de Salou

Sota el nom ‘Un nen, una joguina’ es realitzarà una campanya que compta amb el suport de la Regidoria d’Ensenyament i Acció Social per aconseguir que cap nen es quedi sense regals

dimecres 05 desembre 2012

Fins el proper 14 de desembre, tots els que vulguin col.laborar amb la campanya ‘Un nen, una joguina’ podran adreçar-se a les oficines de l’EMMS al primer pis de l’edifici..  Es tracta d’una campanya que compta amb el suport de la Regidoria d’Ensenyament i d'Acció Social i que té com a objectiu recollir joguines per tal que cap infant es quedi sense regals.

L’horari per portar les joguines és de 16.00 a 20.00 hores. Les joguines que es puguin recollir seran portades a Càrites des d’on realitzaran el repartiment entre aquelles famílies que ho puguin necessitar. Les joguines poden ser usades sempre que estiguin en bon estat.

Pedro Lavilla, regidor d’Acció Social, ha agraït la col•laboració ciutadana en temps de crisi i ha assenyalat que “ara més que mai hem de ser solidaris amb els més necessitats per aconseguir que tots els nens i nenes de Salou tinguin aquest Nadal una joguina i no perdin la il•lusió”.

Per la seva part, la Regidora d’Ensenyament, Julia Gómez també ha animat als ciutadans a col•laborar en aquesta campanya solidària per tal que “entre tots donem suport a la gent que realment ho necessita” i ha afegit que “és una oportunitat per fer un gest solidari en unes dates on és especialment important ajudar a la nostra comunitat”.

Document Actions