Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Relativa tranquil·litat a Salou durant la nit de Sant Joan

dijous 25 juny 2009


Durant la nit de San Joan '09, malgrat transcórrer 'tranquil·la' la Policia Local de Salou va haver de fer front a nombrosos serveis. Un dels més destacats va ser l' incendi provocat a un vehicle marca BMW . Segons testimonis presencials un individu va llençar una llauna amb material inflamable a l' interior del vehicle que es trobava estacionat al carrer Pau Casals que va ser apagat al moment gràcies a la ràpida intervenció de la Policia Local.

Així mateix durant la nit es van produir fins un total d'11 assistències mèdiques com a conseqüència d'una mala utilització d'artefactes pirotècnics, curiosament les cremades es van produir entre joves de 18 i 23 anys. Tots els ferits van ser donats d'alta aquella mateixa nit.
La nota negativa va ser la gran quantitat de brutícia que es va acumular a les platges a causa de la multitud de persones que van festejar la revetlla de San Joan, malgrat els esforços dels equips de neteja, aquestes no van estar a punt fins a les 10 del matí.

La nota positiva, segons fonts policials, és que no es va registrar cap accident de trànsit tenint en compte els milers de vehicles que van circular pels carrers de Salou.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Alberto del Hierro, es manifesta satisfet del resultat destacant l'extraordinària coordinació entre les forces de seguretat, bombers i els serveis d'urgència que van intervenir en l'operatiu.

Document Actions