Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Restauradors i públic en general coincideixen en senyalar el gran nivell de la primera edició de Gastrotour Salou 2012

La pàgina web ja acumula al voltant de 43.000 visites. El municipi rep aquests dies multitud de visites d’habitants de poblacions veïnes que no es volen perdre les degustacions

divendres 18 maig 2012

Resposta unànime dels restauradors de Salou i del públic en general: la primera edició de Gastrotur Salou 2012 està complint amb escreix les seves expectatives inicials. En aquest sentit, la regidora de Comerç i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Salou, Reyes Pino, ha assegurat que "l'èxit d'aquesta campanya és indiscutible i ens sentim molt satisfets del muntatge i la bona acceptació de la primera ruta gastronòmica que s'ha muntat al municipi".

 

Els visitants se senten atrets per la variada oferta gastronòmica de les degustacions així com per la quantitat i qualitat de les mateixes. Gastrotour està deixant el llistó molt alt en aquest sentit en relació amb altres esdeveniments similars. Però si els visitants acaben la ruta amb una agradable sensació, no menys satisfets es mostren els 36 establiments que finalment han format part d’aquesta ruta. Els restauradors valoren Gastrotour Salou 2012 com un bona iniciativa per atreure visitants al municipi i per a promocionar la seva gastronomia.

 

El darrer cap de setmana

Per a totes aquelles persones que encara no hagin pogut gaudir d’aquesta ruta gastronòmica, tenen la possibilitat de fer-ho fins a aquest diumenge dia 20 de maig. A la pàgina web www.gastrotoursalou.com hi podran trobar tots els establiments adherits, així com les degustacions ofertades per cada un d’ells. A més, podran participar en les votacions per tal de triar la degustació/establiment que més els ha agradat.

Cal recordar, que totes aquelles persones que hagin completat un mínim de 10 degustacions amb els corresponents segells, tenen de temps fins el mateix diumenge per a dipositar els seus desplegables degudament complimentats amb les seves dades a les urnes repartides pels establiments adherits. D’aquesta manera, podran participar en el sorteig d’un ampli ventall de productes, el llistat dels quals també el podran consultar a la pàgina web de l’esdeveniment.

Document Actions