Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Reunió amb el Col·lectiu Schuman per tal de defensar l’europeisme a Catalunya, des del món local

dissabte 13 març 2021

Pere Granados, com a diputat delegat de Projectes Europeus, es va trobar ahir divendres amb la junta del Col·lectiu Schuman per tal de conèixer les seves línies de treball, enfocades a la promoció i el coneixement d’Europa

 

L’alcalde de Salou i diputat delegat de Projectes Europeus i Regió del Coneixement de la Diputació de Tarragona, Pere Granados, es va reunir, ahir divendres, amb el Col·lectiu Schuman Catalunya, presidit per Marcel·lí Martorell.

A la trobada, a la què també hi van assistir el regidor municipal Marc Montagut; el secretari del Col·lectiu Schuman, Jordi Xaubet, i el tresorer, Oriol Calvet, es va tractar sobre l’objectiu de treballar per l’europeisme i difondre’l a través dels estaments públics d’arreu del país.

Pere Granados, com a diputat provincial, ha valorat molt positivament aquest encontre i ha posat en valor que hi hagi un objectiu comú de treballar perquè l’arc simbòlic europeu es tingui en compte a nivell municipal i de Catalunya. Així mateix, ha valorat el fet que hi hagi molts temes socials que reben solucions, directament, procedents d’Europa.

Per la seva banda, el president Marcel·lí Martorell, ha manifestat la voluntat que el 9 de maig, Dia d’Europa, tingui un caire institucional, atès que “som dins d’Europa i volem treballar en la construcció social europeista, a casa nostra”.

Cal dir que el Col·lectiu Schuman – Catalunya va néixer el passat mes d’abril de 2020, amb l’objectiu de defensar la democràcia liberal i l’europeisme a Catalunya.

Aquest col·lectiu pretén organitzar-se com un petit grup de pressió, per tal de fer passos endavant en l’imaginari europeista a Catalunya i, alhora, ser un punt de trobada de gent de diferents ideologies, amb el comú denominador d’Europa.

Document Actions