Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Reunió del EBASP i la regidora de Benestar Social, Martina Fourier

dilluns 25 juny 2007

El passat divendres, es va realitzar una reunió amb l'Equip Bàsic d'Atenció Social Primaria al despatx de la regidora de Benestar Social de l'Ajuntament de Salou, Martina Fourier, per fer una primera toma de contacte de l'estat actual de la regidoria i fer un anàlisis i valoració del servei socials del municipi de Salou.

Durant aquesta primera setmana de mandat, la regidora ha comprovat l'estat actual de la realitat social del municipi, que es gestiona des de Serveis Socials de l'Ajuntament. També ha solucionat una sèrie de mancances i ha estudiat la situació actual i els projectes que estan actualment en marxa.

Durant la reunió es va parlar sobre les necessitats de la regidoria, els projectes anteriors i es van proposar bases per nous serveis, a més d' ultimar els detall de la catorzena edició del Casal Municipal d'Estiu, que comença avui.
Aquesta és una experiència dirigida a l'atenció infantil tot oferint suport socio-laboral a famílies del municipi amb menors al seu càrrec que realitzen treballs de temporada. El grup d'edat al qual s'adreça el servei és de 3 a 12 anys d'edat, des de P3 fins a 6è de Primària, i tindrà lloc al CEIP Salou i el Centre de Lleure 'Dofí Màgic'.

Martina Fourier va comentar després de la reunió que 'aquesta primera toma de contacte la hem fet després de solucionar una sèrie de punts durant aquesta primera setmana que eren urgents. Ara ens hem reunit per posar en comú tot lo que pertany a la regidoria, per analitzar i valorar la situació actual i començar a fer feina'.Document Actions