Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

REUNIÓ ENTRE EL REGIDOR D'ENSENYAMENT, PACO GAYA I LA URV

dimecres 18 juliol 2007

Ahir es van reunir a l'Ajuntament de Salou, el regidor d'Ensenyament, Paco Gaya amb el Vice-rector de la URV, el Sr. Santiago Castellà i la Tècnica de Suport, la Sa. Josepa Garreta per concretar els objectius del campus Extern de la URV a Salou.

Els Campu Extrern de la Univeristat Rovira i Virgili de Salou contarà amb una sala que obrirà en setembre al Centre Cívic i on es duran a terme tres tipus d'actuacions. Hi hauran activitats específiques de l'àmbit territorial que es generen en cada antena del coneixement i aniran orientades a donar resposta a les necessitats i expectatives específiques locals/territorials. Un altra activat que es durà a terme des de Salou són les activitats extenses de la URV. Aquest grup el conformen totes aquelles activitats que ja es realitzen a la URV, i que tindran en l'Antena un espai de la Universitat per projectar la seva actuació. Per últim, l'activitat pròpia del Campus Extens és dissenyar i programar conjuntament per a totes les antenes del coneixement que formin part de la xarxa d'antenes del coneixement del Campus Extern.

El marc de servei i activitats de l'antena de coneixement de Salou és extens i variat. Servirà de nucli d'activitats de els Aules de la Gent Gran, com a punt d'informació, gestió i accés a la biblioteca de a URV, tant per estudiants, ex -alumnes i amics de la URV. També es programarà un cicle de cinema, un altre d'exposicions i es col·laborarà i dinamitzarà els grups locals de música i teatre.

El regidor d'Ensenyament i Cultura, Paco Gaya ha dit que 'aquesta reunió ens ha servit per ultimar els detalls i concretar els objectius definitius per tal de que, al setembre, quan s'obri la sala al Centre Cívic, es puguin desenvolupar les activitats de la millor manera possible'. També va afirmar que ' tenir a Salou un Campus Extern que ens connecti amb la Universitat és molt important per a la ciutadania ja que els posa en contacte amb uns espais d'aprenentatge i dinamització social de primer ordre'.


Document Actions