Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Reunió entre els regidors de Joventut i Habitatge

dijous 21 juny 2007

Els dos regidors s'han reunit aprofitant el proper nou període de presentació d'instàncies de l'Ajuda al Lloguer Jove 2007. II Semestre.

El regidor de Joventut, Daniel López i la regidora d'Habitatge, Sonia Garcia, s'han reunit amb el Tècnic de Joventut de l'Ajuntament per tal de parlar sobre la situació actual dels projectes de joventut i habitatge, que en un futur poden compartir entre les dos regidories. En aquesta primera toma de contacte també s'ha parlat del projecte d'ajuda per al lloguer d'habitatges destinada a la gent jove del municipi, que a finals de juny tornarà a obrir el període de presentació d'instàncies per aquests segon semestre del 2007.


El 25 de juny s'obre el període de presentació d'instàncies per l'ajuda al lloguer jove d'aquest segon semestre de l'any. La reclamació de la documentació comença el proper 13 de juliol al Punt d'Informació Juvenil ( Taulell Habitatge ). Les persones que presentin sol·licitud al projecte hauran de presentar-se en el Punt d'Informació Juvenil o bé trucar al 977350786 per saber l'estat de la seva sol·licitud. La resolució de les instàncies acceptades es donarà a conèixer el 20 de juliol de 2007, al Punt d'Informació Juvenil.( Taulell Habitatge ).

Les persones que poden sol·licitar aquesta ajuda són joves entre 18 i 35 anys d'edat, que portin, com a mínim 3 anys empadronat al Municipi de Salou i, a més, no poden disposar d'un habitatge en la Província de Tarragona. També, l'habitatge sol·licitat haurà de ser destinat com a vivenda habitual i, els sol·licitants, s'hauran d'empadronar en la direcció del lloguer. El contracte de lloguer ha d'estar al nom dels sol·licitants de l'ajuda i no es podrà tenir cap vincle familiar o laboral, amb el llogater. Un altre requisit es la mida del pis llogat, que no pot superar el 90m2 de superfície útil.


Segons el regidor de Joventut, Dani López 'aquest projecte té l'objectiu d'ajudar als joves en la possibilitat d'accedir a un habitatge i a la seva emancipació; a més de reduir el percentatge de joves que es veuen obligats a anar a viure fora del seu municipi, per reduir els costos de lloguer'. Per la seva banda, la regidora d' Habitatge, Sonia Garcia, ha manifestat que 'volem ampliar el nombre d'ajuts al lloguer disponibles per arribar a la major població jove del municipi'.

Document Actions