Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Robbie Rivera, John Acquaviva, caps de cartell al Salou Sound Festival

dimecres 15 juliol 2009

Els dies 9 i 10 d'Octubre la capital de la Costa Daurada, esdevindrà centre neuràlgic de la música electrònica

Quan falten menys de tres mesos per a la primera edició del Salou Sound Festival (SSF) ja s'han confirmat els primers caps de cartell John Acquaviva (http://www.john-acquaviva.com/) i Robbie Rivera (http://www.robbierivera.com/) així com també alguns artistes més. Els Silicon Soul (http://www.myspace.com/4siliconesoul) i els nacionals i excel·lents Wagon Cookin (http://www.wagoncookin.com/). Ambdues formacions garantiran so house durant els dos dies que duri el festival: 9 i 10 d'Octubre.

El SSF està organitzat pel Patronat de Turisme de l'Ajuntament de junt amb l'empresa promotora Omar Salinas per dur a terme al camp de futbol municipal la primera edició d'un festival de música electrònica de caire internacional on s'espera reunir-hi més de 30.000 persones. L'esdeveniment, que pretén ser un punt de referència a l'Estat, es muntarà el segon cap de setmana d'octubre, coincidint amb el pont del Pilar i tot just després del cap de setmana del Rally Racc, Catalunya-Costa Daurada. Les dates han estat seleccionades expressament per a poder incentivar activitats en temporada baixa i per allargar el volum de visitants a la ciutat.

L'organització de l'esdeveniment programarà dos dies de concerts amb reconegudes figures del món de la música electrònica com són: Omar Salinas, Christian Vila, Wagon Cookin, Silicon Soul, Robbie Rivera i John Acquaviva entre d'altres. A més, es complementaran amb una fira relacionada amb el món de la música, amb tallers d'art multimèdia, entre un llarg etcètera. El festival inclou també altres accions com ara muntatges als hotels oficials d'allotjament del festival o, fins i tot, en espais emblemàtics de la ciutat que esdevindran un punt neuràlgic dedicat al chill out.

El regidor de Turisme, Alberto del Hierro, ha explicat que 'es tracta d'una celebració molt important de cara a enfortir y remarcar la importància de l'oci nocturn de Salou, amb un clar impuls a la qualitat i enfocat a un públic jove'. Tot plegat es busca convertir Salou en un 'referent dins l'oci, allargar la temporada i beneficiar el conjunt de sectors implicats en l'activitat turística del municipi'.

L'esdeveniment compta, amb el suport del Patronat de Turisme i de l'Ajuntament de Salou, a més té com a espònsors oficials: viatges El Corte Inglés; el tour operador TUI i la web d'ofertes d'oci, lleure i viatges, Atrápalo.com; Estrella Damm, Bus Plana' Properament es podran adquirir les entrades del Salou Sound Festival a traves de: viatges El Corte Inglés, Atrapalo.com, TUI Espanya i ticketmaster.

Document Actions