Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

'Ruta literària' pel municipi de Salou

dimecres 10 setembre 2008

Recordem que avui dimecres dia 10 de setembre tindrà lloc la 'Ruta literària', una de les activitats gratuïtes organitzades per la Biblioteca Municipal de Salou amb motiu del VIII Centenari del Naixement de Jaume I.
A partir de les 20.00 hores, tothom que s'hagi inscrit prèviament a la biblioteca (c/ Ponent, 16) o trucant al telèfon 977388809, podrà gaudir de la lectura de diversos fragments literaris al voltant de Jaume I fent un recorregut pel municipi amb transport. Així, sortint des de la biblioteca, un narrador, un rapsoda i un músic seran els encarregats de difondre textos referents al rei en vuit punts emblemàtics de Salou.
L'altre proposta es va fer el passat dimecres 3 de setembre, amb la presentació del llibre de l'escriptora Maria Carme Roca titulat 'Les dones de Jaume I', el qual relata en les veus de les dames del monarca, qui va ser l'home amb qui van unir les seves vides durant un temps, quines trajectòries van seguir i com sovint aquestes van ser interferides per l'ombra d'una altra dona.
A banda, la biblioteca editarà una guia de lectura de les obres publicades sobre la figura del rei Jaume I.

Document Actions