Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

S’adjudiquen les obres per dotar d’enllumenat públic un tram de la mitjana del Vial de Cavet

dimarts 08 juliol 2014

El nombre de columnes projectat és de 35, 18 d’elles al Sector 1 i 17 al Sector 2, que suportaran un total de 70 lluminàries

 

Avui s’ha aprovat per Junta de Govern l’adjudicació de les obres de l’enllumenat públic de la mitjana del vial del Cavet, en el tram comprès entre la rotonda de la carretera C-14 i la rotonda del camí dels castellots de Salou. L’àmbit de la nova instal·lació correspon a la mitjana del Vial de Cavet en el tram comprès entre la rotonda de la Ctra. C-14 (Autovia de Reus) i la rotonda del Camí dels Castellots, dins del terme municipal de Salou.  


L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha explicat “es tracta d’un projecte de millora d’un accés cada cop més transitat donat que s’està implantant una important zona comercial i altres serveis, i davant les necessitats que detecten en el teixit i traçat urbà de la nostra ciutat, anem dissenyant les respostes que han de millorar l’entorn i els carrers de Salou per donar servei als ciutadans”.

Des de fa temps, l’ús d’aquest tram s’ha vist incrementat per l’accés al Camí dels Castellots, el qual condueix a més a més de finques privades, a la zona de serveis municipals conformada pel Cementiri, el tanatori, la deixalleria, la nau de les carrosses i el trenet turístic, el dipòsit de vehicles retirats pel servei de grua i la nau ocupada pels serveis de Brigada Municipal, concessionari d’enllumenat públic i manteniment d’edificis i concessionari de recollida d’escombraries i neteja viària. A més, el creixement comercial de la zona a través de centres comercials i també de l’existència de centres educatius,  fa que es plategi la necessitat de millora de l’enllumenat de la zona.


L’Ajuntament va realitzar un estudi lumínic de d’aquest àmbit, valorant les obres, materials i instal·lacions a realitzar. També es van definir les condicions i requisits que havien de complir els distints elements constructius de l’enllumenat projectat. Es preveu la il·luminació en dos sectors. El sector 1 inclou el tram que va des de la rotonda de la Ctra. C-14 fins la rotonda de l’Av. Pau Casals amb una longitud d’actuació de 445 m. El sector 2 inclou el tram que va des de la rotonda de l’Av. Pau Casals fins la rotonda del Camí dels Castellots amb una longitud d’actuació de 433 metres.
El nombre de columnes projectat és de 35, 18 d’elles al Sector 1 i 17 al Sector 2, que suportaran un total de 70 lluminàries. L’equip d’encesa serà de doble flux i làmpada de vapor de sodi d’alta pressió d’última generació de 150 W. Amb aquesta instal·lació, és millora notablement  aquest tram d’enllumenat públic la mitjana del vial i afavorirà la circulació i visibilitat d’aquesta zona.  La inversió en aquest projecte és de 108.343,40 euros i la empresa Electricidad Amaro és la empresa que realitzarà les obres.

Galeria d'imatges

home.jpg
DSCN1204.JPG

Document Actions