Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

S’aprova el projecte de remodelació del segon tram del passatge de la Jota

dilluns 16 gener 2017

S’hi realitzaran obres de renovació del paviment, instal·lació de pluvials i d’enllumenat públic a més de mobiliari urbà i de senyalització

L’Ajuntament de Salou ha aprovat en Junta de Govern Local el projecte de remodelació del segon tram del passatge de la Jota, en el tram que s’inicia al Carrer de Logroño i en direcció al carrer Barbastre. Actualment s’està procedint a la tramitació de tot l’expedient i documentació adjunta per tal de poder licitar l’obra.

 

Els treballs, que afecten aquest vial d'uns 140 metres de longitud i d'uns 5 metres d'amplada mínima, consisteixen en una renovació en profunditat de la imatge d'aquest carreró d'ús de vianants així com una millora per als veïns amb una renovació del paviment, dotació de xarxa de pluvials, renovació dels trams antics de la xarxa d’abastament d’aigua, instal·lació d’enllumenat públic, així com la col·locació de mobiliari urbà i posterior senyalització. Segons els serveis tècnics municipals, els treballs, es preveu que finalitzin en un període de tres mesos un cop adjudicades les obres i tenen un pressupost d’execució per contracte de 114.077,59 euros.

Pel regidor de Gestió de Territori, Marc Montagut, “l'actuació en aquesta segon tram suposarà la finalització de la remodelació de tot el passatge, una millora important tant a nivell funcional com estètic, ja que es tracta d'un punt molt cèntric en la zona propera a Carles Buïgas i  on som conscients que calia actuar-hi”.

Cal recordar que l’any 2015 ja es va dur a terme l’arranjament d’un primer tram entre el C/Barbastre i el c/ Saragossa d’uns 55 metres de llargada amb una inversió de gairebé 57.000 euros.

Galeria d'imatges

delajota.jpg
DSC_0894.JPG

Document Actions