Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

S’aprova la darrera fase d’obres per ampliar el calaix de desguàs de Barenys al seu pas pel Passeig Miramar

El ple de l’Ajuntament donarà demà llum verda a aquest projecte que pretén augmentar d’un 30% la capacitat de drenatge de l’aigua pel carrer C i fins al mar

dimarts 27 novembre 2012

El ple de l’Ajuntament de Salou aprovarà demà inicialment el projecte d’obres de millora de la capacitat de desguàs del tram pendent del barranc de Barenys i com a solució provisional en tant no estigui executat el desviament previst. En aquest sentit, des dels serveis tècnics d’enginyeria es proposa aixecar i refer el tram comprès entre el carrer Sol i fins a la platja de Ponent, per tant, afectant la circulació pel passeig Miramar. D’aquesta manera –amb els treballs d’enginyeria- es pretén  igualar el 30% d’augment de la capacitat de desguàs del barranc com ja es va fer en el primer tram. Amb les obres d’enginyeria realitzades i les previstes es passa dels 25 metres cúbics per segon fins als 32 metres cúbics per segon. L’alcalde, Pere Granados, ha explicat en roda de premsa que “per nosaltres aquestes obres són prioritàries i mirarem d’accelerar-les al màxim”. Per aquest nou projecte s’invertiran 140.000 euros, que se sumen als 140.000 que ja ha costat la primera fase.

Cal recordar que la primera fase d’aquest treballs va concloure el passat mes de juliol amb unes obres de reconstrucció del calaix de Barenys al carrer C, al barri de la Salut. En aquell punt es va reconstruir el carrer que va quedar rebentat amb la darrera de les inundacions del 21 de març i s’han introduït modificacions per tal d’augmentar el cabal de desguàs d’un 30% en aquest darrer tram de Barenys per tal de millorar les condicions de la zona.

Apartaments turístics

A més, en el plenari de demà s’aprovarà provisionalment la creació d’un registre municipal d’apartaments turístics (després de l’aprovació inicial per plenari del passat mes d’octubre) d’una modificació en l’articulat del POUM del municipi. En aquest sentit, el ple de l’Ajuntament ha introduït uns canvis en  l’article 62 del pla d’ordenació municipal per tal d’adaptar els habitatges a la consideració d’activitat d’interès turístic.  

Ordenança sobre l’administració electrònica

A més, en el plenari també s’aprova la primera ordenança que regula l’administració electrònica. Els tràmits accessibles per via electrònica s’inclouran al Catàleg mitjançant un decret d’alcaldia, que s’ha d’incorporar a la seu electrònica o bé, dret a no haver de presentar documents que es trobin en poder de l’Administració municipal, entre moltes d’altres regulacions incloses en el document.

Galeria d'imatges

DSCN6997.JPG
DSCN6997.JPG

Document Actions