Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

S’enllesteix la promoció dels Habitatges de Protecció Oficial del carrer Pierre Vilar

L’alcalde destaca el compromís municipal amb l’habitatge de qualitat però amb preus assequibles

dimecres 24 octubre 2012

L’alcalde de Salou, Pere Granados i el regidor de Gestió de Territori, Marc Montagut han visitat avui la finalització de la promoció dels habitatges de protecció oficial que tot just fa un any van iniciar-se i que avui estan pràcticament finalitzats. En total són 40 habitatges de diferents tipologies que s’estan ultimant al carrer Pierre Vilar, dins del sector 01- Barenys, en les finques municipals subhastades per 1,5 milions d’euros en l’anterior mandat i que està promovent l’empresa S.A.P.E.

Segons ha destacat l’arquitecte del projecte i representant de l’empresa, David Stitzman, s’ha treballat dur per tal de poder escripturar amb els propietaris abans d’acabar l’any i que es modifiqui la fiscalitat aplicable als immobles. “Abans d’acabar l’any es poden escripturar amb un 4% d’IVA i es poden deduir a la renta el 15% de les quotes abonades durant els propers 25 anys fins a un màxim de 9.700 euros/any; per tant l’estalvi fiscal és de 30.000 euros”, ha assegurat .

Per la seva part, el batlle de Salou, Pere Granados, ha manifestat que “es tracta d’un dia important perquè l’obra està pràcticament finalitzada i podem dir –després de veure l’edifici- que amb una gran qualitat, com es mereix Salou”. A més, ha recordat el compromís de l’Ajuntament amb l’habitatge de protecció i amb preus assequibles a un indret amb un bon planejament urbanístic, com és el sector 01.

Aquesta primera fase consta d’un bloc de 40 habitatges de Protecció Oficial, de similar volumetria i morfologia general, adequats a l’entorn ja consolidat dins el barri en el qual es desenvolupen. Un cop acabada la primera promoció se seguirà amb una segona fase, d’iguals característiques. Pel que a les qualificacions aquestes tenen 20 en règim general i els altres 20, en règim especial i d’iguals característiques. Tots tenen plaça d’aparcament i zona comunitària enjardinada i unes superfícies entre 66,10 m2 i 79,84 m2 útils.

Ben properament se celebrarà una jornada de portes obertes per tal de mostrar la promoció a possibles interessats, un cop s’ha fet ja el sorteig dels habitatges i encara queden uns pisos per adjudicar.

Galeria d'imatges

exterior_pis.JPG
exterior_pis.JPG

Document Actions