Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

S’enllesteixen les obres d’accés a la cala del Reguerot del Clavegar

dilluns 15 setembre 2014

Els treballs de millora del camí, ubicats a la zona de Pinosmar, al Cap Salou, han suposat una inversió de 17.536 euros

L’Ajuntament de Salou ja ha finalitzat els treballs d’adequació del camí d’accés a la cala coneguda com el Reguerot del Clavegar, a la urbanització Pinosmar de Cap Salou. Aquest camí, d’us restringit als serveis de neteja i manteniment, però que també és d’ús per part dels veïns de la zona no estava pavimentat i, degut al seu pendent, es veia malmès cada cop que hi havia pluges. Així, després d’atendre les peticions veïnals, el govern municipal ha fet una actuació definitiva que ha consistit en pavimentar tot el camí amb formigó; el qual té una longitud de 95 metres amb una amplada de 3,50 metres el que suposa una superfície total de 332,50 m².  En total, s’han invertit 17.536 euros.

 

L’alcalde, Pere Granados, i la regidora de Platges, Julia Gómez, han visitat els treballs de pavimentació del camí i s’han entrevistat amb els veïns de la urbanització Pinosmar. A més, els han explicat que les obres no s’han pogut executar amb anterioritat -a principis del 2012 ja es va instal·lar una tanca de protecció, per tal d’evitar la caiguda de pedres procedents del talús superior sobre el camí-  donat que no es disposava de la preceptiva concessió del domini públic que havia de concedir el Servei de Costes de la Generalitat. Un cop arribat el permís del Servei de Costes depenent del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Direcció General d’Ordenació del Territori i Urbanisme de la Generalitat de Catalunya s’han dut a terme els treballs que han dirigit els Serveis Tècnics Municipals d’Enginyeria.

El Reguerot del Clavegar, a Cap Salou, és un petit torrent que fa la muntanya (per on desaigua la pluja) i que desemboca just al carrer que rep el mateix nom i que arriba fins a la platja per sota d’un edifici que forma un pont. Per tant, es tracta d’un accident natural de desguàs que es canalitza a través de pins i molta sorra cap al mar. Després d’urbanitzar Pinosmar es va donar aquest nom al carrer que discorre per davant de l’esmentat "raguerot".

Galeria d'imatges

reguerot.jpg
la_foto_2.JPG

Document Actions