Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

S’implanta un nou projecte a les escoles per potenciar la llengua anglesa entre els alumnes de primària de Salou

divendres 27 febrer 2015

L’ús de diferents estratègies metodològiques i d’eines tecnològiques com els mitjans audiovisuals i les tecnologies digitals són les eines utilitzades per les escoles 

 

La regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Salou ha posat a disposició de les escoles aquest any un nou projecte per promoure l’ús de la llengua anglesa a l’escola sota el nom d’English Oral Expression. L’objectiu es millorar la competència comunicativa en anglès en els cursos de primària i poder tenir el màxim d’oportunitats tant en l’àmbit personal com laboral. La regidoria ha destinat una partida de 14.356,15 euros a aquest projecte educatiu que per primer cop s’implanta a les escoles de Salou.

El projecte que es va iniciar el mes de novembre i que finalitzarà a finals del mes de maig compta amb una gran acollida dins els centres educatius. Els centres que s’han adherit són l’Escola Europa, l’Escola Santa Maria del Mar, l’Escola Salou, l’Escola Vora Mar i l’Escola Elisabeth.

La regidora d’Ensenyament, Julia Gómez, explicava que “som conscients de la necessitat que els nens i les nenes han de ser persones capaces d’expressar-se en diferents llengües i dotar a l’alumne de capacitat d’oratòria i de perdre la por de parlar en públic”.

Els mateixos centres educatius són els qui han determinat els alumnes que participen en el projecte d’acord amb la realitat del centre i les necessitats detectades. Es pretén potenciar l’expressió oral anglesa i la corporal. Els alumnes aprenen a desinhibir-se i utilitzar la llengua dins d’un nou context diferent al de classe. El projecte treballa la competència lingüística, la competència lògica-matemàtica, la competència musical, la visual-espacial i la cinestètica, sense deixar de banda les relacions interpersonals, la vessant interpersonal i la vessant naturalista.

Galeria d'imatges

Sin_ttulo-1.jpg

Document Actions