Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

S’inaugura el nou hipermercat Esclat Bon Preu a Salou

dimecres 21 maig 2014

El conseller d’Ocupació, Felip Puig, junt amb l’alcalde Granados i el director general del grup Joan Font, tallen la cinta inaugural

Salou compta amb una nova superfície comercial que ahir a la tarda va inaugurar-se oficialment amb la presència del conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, a més de l’alcalde de Salou, Pere Granados i del director general del grup, Joan Font entre d’altres autoritats.

Després de la tallar la cinta i d’haver saludat tots els nous treballadors d’aquest equipament comercial situat al carrer Mª Victòria dels Àngels, a tocar del vial de Cavet, es va fer un recorregut per les instal·lacions.

Al torn de parlaments el director general del grup Bon Preu, Joan Font, després d’agrair l’esforç de totes les empreses i treballadors implicats en l’obertura de l’equipament en dia i forma va voler agrair especialment la gestió administrativa de l’Ajuntament de Salou i de la conselleria tot recordant que “encara no fa dos anys encara no estava signada aquesta operació i avui ja és una realitat”.

La superfície comercial compta amb uns 3.500 m2 construïts sobre carrer i uns 7.500   m2 de pàrquing soterrat amb unes 300 places d’aparcament; ha suposat una inversió de 12 milions d’euros i dóna feina a 70 treballadors; una gran majoria de Salou ja que s’ha apostat per la Borsa de Treball Municipal a l’hora de fer-ne la selecció, gràcies a un conveni de col·laboració signat amb l’Ajuntament.

L’alcalde, Pere Granados, va voler agrair a l’empresa  “l’haver cregut en el municipi a l’hora de fer una inversió d’aquesta magnitud perquè genera economia i sobretot pel compromís social en la creació de feina per a treballadors de Salou. Per tot això, entenem, que és un projecte bo per Salou”. A més, va destacar que “aquest hipermercat significa més que una ampliació de l’oferta comercial de Salou sinó que també trenca una tendència que hi havia per part de molts ciutadans a sortir fora per comprar, i alhora es  converteix en un pol d’atracció  de ciutadans de poblacions veïnes cap al nostre municipi”. 

Per la seva part, el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, va referir-se al fet que “des de la Generalitat de Catalunya hem estat capaços de trobar equilibris amb el comerç de proximitat i una oferta de grans superfícies i, concretament, aquesta obertura és un motiu de satisfacció perquè se suma a la línia de progressió i de lideratge dins de l’estratègia comercial de Bon Preu a Catalunya”.

La companyia té prop de 160 establiments repartits per Catalunya i més de 4.500 treballadors.

Galeria d'imatges

esclat.jpg
de_grup.JPG
torn_de_parlaments.JPG
saludant_treballadors.JPG

Document Actions