Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

S’incorpora una cabina de serveis a Cala Vinya

La Regidoria de Platges afegeix aquest servei a la única cala del municipi que no en disposava

dimarts 09 juliol 2013

La regidoria de Platges incorpora un cabina de serveis a Cala Vinya durant el període del 25  de maig al 26 d’octubre per tal d’atendre a les necessitats dels usuaris i banyistes, així s’ha acordat  avui per Junta de Govern. Es tracta de la única cala que no comptava encara amb aquest servei donat que a totes les altres, els usuaris ja en disposen.

La regidora de Platges, Júlia Gómez, ha explicat que “amb la nova guingueta situada en aquesta platja i l’augment de l’horari d’obertura al públic, el servei s’ha vist encara més necessari i s’ha optat per incorporar aquesta cabina per atendre la necessitat”.

D’altra banda, s’incrementa a partir de aquest mes de juliol la freqüència de neteja dels sanitaris de totes les platges amb l’objectiu d’oferir un adequat nivell en el servei donat l’increment d’afluència.
Cal recordar, que pròximament s’incorporaran diferents equipaments, entre aquests Serveis Públics d’Obra, a la Platja de Capellans donada el notable augment d’afluència de públic a totes hores i també fins ben avançada la matinada. Aquest conjunt de treballs es duran a terme passat l’estiu i formen part del finançament subscrit per l’Ajuntament de Salou a través del FOMIT, el Fondo para la modernización de infraestructuras turísticas, depenent del Ministerio de industria, energía y turismo i tenen com a objecte continuar incrementant els serveis i la qualitat de les platges i el seu entorn.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha explicat avui que “la nostra ferma voluntat és dotar dels millors serveis totes les nostres platges i cales del municipi, i continuar centrant els nostres esforços en complementar els serveis i mantenir el nivell de qualitat, seguretat i respecte ambiental amb el que se’ns acredita a diferents certificacions” i ha recordat que demà a les 10.00 hores es realitzarà l’acte d’hissada de les banderes blaves, les Q de qualitat i les ISO 14.001 a la Plaça de les Comunitats Autònomes

Galeria d'imatges

CALA_VINYA_i_CALA_FONT.jpg
CALA_VINYA_i_CALA_FONT.jpg

Document Actions