Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

S’incrementa el nombre d’establiments participants en el ‘Rally de Tapes per Salou’

dilluns 13 octubre 2014

Fins a un total de 37 bars, restaurants, cafeteries i gelateries participen en la tercera edició d’aquesta ruta gastronòmica. Un cop més, es posa en marxa el MiniRally, un circuit paral·lel per als més petits, i com a novetat s’incorporen dues tapes per a gossos

El ‘Rally de Tapes per Salou’ es consolida com una ruta gastronòmica amb una oferta de gran qualitat pel municipi de Salou. Així ho demostra el fet que, en aquesta tercera edició, ha augmentat considerablement el nombre d’establiments participants. Fins a 37 bars, restaurants, cafeteries i gelateries s’han adherit a la ruta, una iniciativa de l’Ajuntament de Salou i l’Associació de Comerciants i Empresaris de Salou amb la col·laboració de l’Associació Hotelera de Salou-Cambrils-La Pineda, que pretén promoure l’àmplia oferta gastronòmica del municipi.

Aquest circuit ‘Rally de Tapes per Salou’ que organitza la regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Salou, se celebrarà del dijous 16 d’octubre al diumenge 2 de novembre i coincideix amb el pas del Rally-RACC Catalunya Costa Daurada per, així, aprofitar les sinèrgies que es puguin generar entre tots dos esdeveniments.

Segons la regidora de Promoció Econòmica, Reyes Pino, “el Rally de Tapes no solament oferirà una interessant oferta gastronòmica als habitants de Salou, sinó que també vol atraure a clients de poblacions veïnes i visitants, amb una proposta que te el segell de qualitat del sector restaurador del municipi”. En aquest sentit remarcava la regidora que “volem incorporar la marca de destinació gastronòmica de qualitat dins l’ampla ventall de l’oferta de Salou per reforçar la seva potencialitat”.

Per la seva banda, l’alcalde Pere Granados va manifestar que “Salou ofereix ara mateix quatre propostes gastronòmiques durant l’any (Sabor Salou, Gastrotur, Sensu Vi i Rally de Tapes), que serveixen per potenciar les temporades mitja i baixa, tot posant en valor l’oferta de la restauració dels nostres establiments, amb l’objectiu d’atraure visitants de proximitat i de caps de setmana”.  En aquest mateix sentit afegia que “la gastronomia i la restauració és una oferta que permet desestacionalitzar la temporada”, i que per això “cal donar tot el nostre suport als molts establiments que es dediquen a aquesta activitat, perquè han impulsat i apostat pel disseny i la innovació a la seva cuina”.   

Degustacions per només 2,5 euros

Per només 2,5 euros amb beguda inclosa, els participants podran degustar exquisides tapes. Es poden consultar totes les degustacions a través del desplegable o de la pàgina web de l’esdeveniment: www.rallydetapessalou.com

De la mateixa manera que en altres ocasions, els clients realitzaran la ruta i al completar la degustació d’un mínim de 5 tapes diferents amb els corresponents segells, podran participar en el sorteig final dipositant el seu desplegable amb les dades complimentades a la urna repartida pels diversos establiments. Entre els premis hi ha lots de vins i caves, sopars i dinars, una nit d’hotel, material promocional del RallyRACC, etc. El sorteig està previst que es realitzi davant jurat a l’Ajuntament de Salou.

Al finalitzar ‘Rally de Tapes per Salou’ es realitzarà un rànquing de les millors degustacions que es farà públic amb el corresponent reconeixement al restaurador que l’hagi ofertat. Els tercer, segon i primer premi es lliuraran en un acte posterior al consistori on es farà entrega de la placa acreditativa als tres establiments vencedors. Tothom qui ho vulgui podrà votar la que consideri la millor tapa a través de la pàgina web de l’esdeveniment o bé al dipositar la butlleta segellada a les corresponents urnes.

De nou, la ruta s’adapta als més petits

L’Ajuntament i la direcció tècnica de l’esdeveniment han posat en marxa a més per segon any consecutiu el ‘Mini Rally’, una ruta paral·lela per a nens en què els establiments participants també tenen l’opció d’oferir una degustació adaptada als paladars dels més petits de la casa.

En el desplegable del ‘Rally de Tapes per Salou’ es poden consultar quins establiments hi participen i la tapa que ofereixen adaptada als infants. Aquesta tapa se servirà amb una consumició no alcohòlica per 2,50€.

No et deixis la teva mascota a casa!

Enguany, com a novetat, s’incorporen dues tapes per a gossos, d’una perruqueria canina i d’una botiga de menjar i complements per a aquestes mascotes. Aquestes degustacions per a mascotes tindran un cost de 2 euros cada una.

Per a més informació

Tots aquells mitjans de comunicació interessats en rebre més informació referent al ‘Rally de Tapes per Salou’ podeu contactar amb la direcció tècnica de l’esdeveniment, trucant al 977 24 44 78 (IMC).

Galeria d'imatges

portada_rally.jpg

Document Actions