Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

S’inicia la campanya de poda a Salou

dimecres 11 novembre 2015

La campanya tindrà una durada de 4 mesos on les concessionàries Urbaser i Moix podaran i tractaran les diverses especies del municipi

Amb l’arribada de la tardor, i com ja és habitual per aquestes dates, l’Ajuntament de Salou ha iniciat la campanya de poda i manteniment de les diverses espècies d’arbrat, jardineria i vegetació variada que hi ha al municipi. Les empreses que duen a terme aquesta tasca són les concessionàries Urbaser i Moix les quals ja s’encarreguen de bona part del manteniment i cura de la jardineria del municipi. Les tasques de poda es preveu que tinguin una durada de 4 mesos; des del seu inici aquest més de novembre i fins al mes de febrer.

Des de l’àrea de Manteniment de la Ciutat ja es va fer en el passat mandat una planificació de poda de l’arbrat de Salou a 8 anys vista -que s’està executant- ja que cada espècie té el seu seguiment específic i la seva peculiaritat. El que pretén el pla és evitar l’envelliment prematur i minimitzar l’impacte mediambiental amb l’ús d’altres mesures més naturals evitant així els productes fitosanitaris. En les escoles per exemple, i per tal d’evitar riscos en els nens/es els treballs es duen a terme en dies festius on no hi ha alumnes als patis de les escoles.

D’altra banda, es continua treballant amb el tractament del morrut a les palmeres, actualment s’està fent el quart tractament. De les palmeres afectades pel morrut s’han recuperat el 97% mitjançant cirurgia i aplicant tractaments que ajuden a la palmera a créixer amb més agilitat i vigorositat per tal de conservar el gran patrimoni de palmàcies que hi ha a Salou.

Galeria d'imatges

poda.jpg
20151103_085549.jpg
20151103_085600.jpg

Document Actions